Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mini-ITX
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
válasz
sheriff.crib #113 üzenetére
igazad lehet magasabb nehézségi fokon biztos jobb
csak az a helyzet hogy nincsen kedvem még egyszer végigvinniinkább előveszem az előző modern warfert
-
romero28
senior tag
én vagy 50-szer haltam meg a reptéri pályán , mivel a 4 terrorista társamat akartam likvidálni , de egyszerűen lehetetlen . max 2-őt sikerült kinyírnom . a makarov viszont halhatatlan , mivel ugye további szerepe van a folytatásban . a gyomrom forgott attól a küldetéstől...
-
lovag05
aktív tag
válasz
antikomcsi #98 üzenetére
Hjaj... mert mondd azt, hogy nem volt jó kiélni a beteges vágyaidat.
-
sheriff.crib
tag
Nos, mi tegnap kipróbáltuk a coop részét és a laggy miatt kicsit élvezhetetlen...ki vell várni az updatet, "ha lesz" és akkor reméljük, jobb lesz.De amúgy játszható.
(#93) monzta
RE:Gyenge szarnak találod?Akkor vidd végig veteránon barátom.Jah és mellesleg csinálj ugyan ilyen játékot is, ha megkérhetlek.KösziDE!Tiszteletben tartom a véleményed;-).
#103) Findzs
RE:Végigvitted?Regularon én is.Sima ügy volt...de a többi szinten kipróbáltad?Na ott vidd végig,aztán rájössz, hogy nem gyenge!
Az előző rész igazad van sokkal, de sokkal jobb volt.
Nekem nagyon bejön a játék, semmi bajom nincs vele, de valamiért én is azt érzem, hogy olyan lett ez az egész, hogy:"Csinljuk meg gyorsan, hypeoljuk agyon, adjuk el drágán, minél több embernek".Meg vagyunk vezetve kő keményen, de sokan nem tudják és ezt ki is használják.De az a baj, hogy ez is egy lerágott téma...mert a mádia, az egyház, az ország, mind erről szól.Ez ellen meg semmit nem tudsz tenni.(ami persze borzalmas
)
Ennyi -
Tuco Ramirez
őstag
válasz
(Darkwood) #111 üzenetére
A sztori messze nem zárult le a MW2 végén (Makarov még él), úgyhogy, lesz még ennek is folytatása. Alig várom már!
-
(Darkwood)
őstag
Én most toltam végig és szerintem nem lett rossz! Abszolút a 4. rész folytatása...
Nekem a 4. rész is nagyon tetszett, így nem bántam, hogy folytatták!
-
monzta
csendes tag
senki sem kényszerít semmire. eszemben sincs megvenni. de ha esetleg egy cod rajongó apuka vagyok, aki csak szórakozni szeretne, miért kell nekem ezt a sz*rt néznem? érted? maga a szituáció felesleges, baromság.. ez nem a postal. és igen, nem kötelező lőni, végigmehetsz csak mögöttük és nézheted ahogy lövik halomra az embereket, majd egy jóizűt kortyintassz a kóládba, és baltaarcal várod a következő pályát... vagy mi van??? ember...
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
antikomcsi #100 üzenetére
"A fő gond azzal van, hogy nekünk miért kell részt venni az akcióban?"
Nem muszáj lelőnöd egyetlen civilt sem, anélkül is teljesíthető a misszió. Ettől függetlenül szerintem is túllőttek kissé a célon ezzel a küldetéssel...
-
monzta
csendes tag
hallod komám. én 34 vagyok, gyökér brutál metál zenéket hallgatok, ha rámnézel talán még terroristának is tünhetek a 115 kilóm, és a millió tetoválás miatt, a kedvencem az fps műfaj, de esküszöm felháborított ez a rész!!!! ugorjam át? oké!!! és ha beleraknak legközelebb még két ilyen részt? azt is?? oké!! és fizessek a játékért 10 ropit?? miaf.... szánalmas az egész. tényleg miért nem lehetett megoldani egy animációként? azt még át s ugorná az ember. komolyan szégyen... talnán azért b*sz fel ennyire, mert fosok hogy pár év múlva a fiam csak ilyet fog látni..
-
Findzs
addikt
végigvittem
gyenge lett a single rész
az egész olyan mintha az első rész kiegje lenne
számos elem kimaradt belőle ami az egyben benne volt
pl: frankó lopakodós pálya gúnyában meg repülőről lvöldözés(nem a predátoros egy lövéses dolog)
meg az aktuális karakterünk szerencsétlen bénamert
vagy ráesik a törmelék vagy megölik vagy bennreked a helikopter roncsba vagy leesünk tetőről hegyről és felhúznak stb.
és mindig a társaink mentenek ki akiknek semmi baja
ez azért kicsit unalmas
meg az egész játék kapkodósra sikerült és szemtelenül rövid
ez a rész visszalépés az előző részhez képest
ez van, majd legközelebb összejön nekik -
tuskooo
addikt
válasz
antikomcsi #100 üzenetére
Képzelem szerencsétlen srácok hogy ugorják ezt át, amikor megkérdi...sehogy.
-
antikomcsi
veterán
Na jó, de akkor minek fizetek a játékért, ha átugrom?
A fő gond azzal van, hogy nekünk miért kell részt venni az akcióban? Mutassák a jelenetet, hogy lássuk miről szól a sztori, de ne az én kezembe adják a fegyvert, hogy lőjjem a népeket.
Jó, persze, ez van, ilyen a játék, el kell fogadjuk, mert mást nem tehetünk, de ez a rész akkor is durva lett, és nem a látvány, meg a vér miatt, hanem mert virtuálisan terroristának kényszerítenek minket.
Ha már szóbahoztam a látványt is, kicsit gyenge lett a fizikája, hogy őszinte legyek jobbra számítottam.
-
feka007
veterán
válasz
antikomcsi #98 üzenetére
A játék elején megkérdezi, hogy "átakarod-e ugrani a felkavaró jeleneteket", aki nem bírja az itt leokézhatja..
-
antikomcsi
veterán
válasz
BalaNce87 #57 üzenetére
Amint láttam, nem is pláza, hanem reptér, de nagyon gáz. Főleg, mert ismerek sokakat, na jó 3 apukát, akik megveszik a 8-11 éves fiuknak, mert a CoD a kedvencük. És szerintem ez még jónéhány felnőttnek is durva, nem egy kisgyereknek. Azért van különbség, ha katonára lő háborúban, vagyha terroristaként a tömeget írtja, még játékban is.
(#61) OC
Valóban nics, teli találat.
-
lovag05
aktív tag
Mert egy szánalmasan szar agyonhypeolt hely. Az itteni dolgokat pedig a média tette ilyenné...ugyanez, ha felvesz vki egy pólót, mondjuk egy angol zászlóval, senki nem szólja meg, bezzeg ha magyar zászló lenne, vagy árpád sávos, már mindenki nácizik, mer' az a "normális"...
feka007: De ez már rég így van, ebbe nevelnek bele mindenkit, hogy így a "jó", így a rossz, pedig minden éremnek 2 oldala van. ;D
BalaNce87: xDDDDDD Pedig mennyivel jobb, ha nem csak azt hallod, hogy hjaj de jó lett, stb... ^^ -el kellene fogadni más véleményét és nem hülyeségnek tituálni azt... ugyanaz, mint a német-amcsi dolog... hype hype hype.
-
Silenzio
addikt
Hát srácok, játszom ezzel a cuccal. A játékmenetről, körítésről most egy szót se. Egy grafikai apróság: oké, hogy faszásan néz ki, ízléses, látványos, sok tereptárgyat gyorsan mozgat stb., de szerintem hatalmas túlzás a legszebb multiplatform játékok közt emlegetni. Mert az egy dolog, hogy állítólag a 10 éves Quake 3 engine képezi az alapjait, de ez sem bocsánat arra az ótvar minőségű vízre, amit összehozni sikerült a srácoknak. Na, ez tényleg 10 éves színvonal.
-
BalaNce87
addikt
Mindegy, egyes emberek szerint csak azok írhatnak a fórumba, akiknek tetszik
-
monzta
csendes tag
nyahh valszeg én vagyok az országban az első, aki dobott egy uninstallt erre a trágyára. primitív dara az egész, semmi több. ezt a quake tudta 96-ban... már ahhoz sincs kedvem hogy leírjam a véleményemet. gyenge sz*r...
-
DEV_NULL
őstag
X360on próbáltam, nemjó szerintem..
-
HANDO88
senior tag
Ja igen,ott patriotának hivják , kis hazánkba meg ha meglátnak egy történelmi zászlóval pl. árpád sávos akkor náci vagy.Ennyi a különbség.Igen a nagy amerika majd megtanitja a világot a demokráciára,egyenlőségre minden jóra,igaz hogy nem is olyan régen még nekik néger rabszolgák kellettek és csak a halott indián volt a jó indián /a maradék nagy részét most is rezervátumokban tartják/,de ő a világ hős igazság tevő seriffje.höhö röhej.a japcsiknak átutalt két atombombáról nem is beszélve. úgy hogy igazad van nem nagy véleménnyel vagyok az amerikai egybesült államokról
-
feka007
veterán
A "hős" katonák a a CoD4-ben és 6-ban is angol SAS-esek, nem amaerikaiak.
Egyébként a 4-et be is tiltották Szaúd-Arábiában anno, pedig ott ki se mondták az ország nevét sem, csak ott játszódott pár rész..
Amúgy a múltat feldolgozó játékokat is ugyanúgy be kellene tiltani ilyen erővel, de inkább a filmeket, mert 98%-ban az összes II. vh-s amerikai filmekben is vannak a hős amerikaiak meg a gonosz szemét németek.. De amikor van egy hiteles európai film, pl a Der Untergang, ami tényleg azt mutatja ami történt, akkor azért háborognak, hogy pl az alábbi filmben nincsenek Hitlernek szarvai.. -
harry
veterán
Ha valaki Media Marktban szeretné megvenni, legyen szíves mindenképp írjon előtte egy privit!
-
bullseye
addikt
válasz
sheriff.crib #84 üzenetére
tudod, vannak akik felnéznek éjszaka az égre, és dühbe gurulnak, hogy még ott is csak az USA patriotizmus reklámja megy a csillagos-sávos lobogóval. (és ez még nem is a végstádium...)
-
HANDO88
senior tag
válasz
sheriff.crib #84 üzenetére
ki beszélt itt űrről ember?értelmezd már amit olvasol,én egy szót nem ejtettem se űrről,se lézer fegyverről mivel nem a star wars volt a téma.a szervereken az elosztás pedig tényleg arányos ebben igazad van csak éppen akkor töbnyire mikor a szeró automatikusan újra osztja a harcosokat.
-
sheriff.crib
tag
A felháborodásod teljesens fölösleges, mert mit vártál?Azt, hogy hirtelen a MW2-ben már nem is a földön leszünk, hanem galaktikus harcokat fogunk vívni kicsi zöld ürlények ellenvagy kitalált nemzetek, kitalált fegyverekkel??Elveve a story a modern földi hadviselés....és ebbe a felsorolt országaid is beletartoznak.Ennyi.
"és ha azt mondod hogy nincs hatással fiatalokra akkor nézd meg hogy a cod4 multiban a srácok nagy része mindig amcsi akar lenni pedig semmi előnnyel nem jár a dolog."
Ez fa**g, ne magyarázd már be nekem...mindig megoszlik a tömeg.Andersen mesekönyve bezárult...fölösleges ezen lovagolni...lerágott csont.
-
HANDO88
senior tag
teljesen mindegy milyen részeket sorolunk fel a szándék szerintem látszik,én ugy gondolom hogy ha egy játékban nem a múltat dolgozzuk fel /pl. cod2 / akkor hanyagolni kellene a politikát és semlegességre törekedni. ezt meg lehet tenni nem létező országokkal,zászlókkal,személyekkel. miért is kell a hős amcsi katonáknak mindig gonosz arabokat,oroszokat.........stb irtani?a resident evilt meg nem akarták engedélyezni mert a négerek megsértődtek hogy sok benne a néger zombi,hogy van ez?és ha azt mondod hogy nincs hatással fiatalokra akkor nézd meg hogy a cod4 multiban a srácok nagy része mindig amcsi akar lenni pedig semmi előnnyel nem jár a dolog.ennyit a befolyásolásról,persze ez csak az én magán véleményem.szivem szerint a játékokból ami nem történelmi kitiltanám az összes létező országot és annak jelképeit.gondold el milyen fogadtatása lenne egy olyan játéknak amibe indián lennél és gonosz aranyásókat gyilkolásznál halomra.amerikába tuti betiltanák
-
Sz.Miki
őstag
Jól beszélsz ez a Talmud idézet kiverte nálam is a biztosítékot.....
Amúgy szerintem a cod 4 picit komolyabb lett, mármint a multi nem ilyen játéktermi videójáték feeling, gondolok itt arra, hogy kicsit olyan érzésem van, hogy pl futás közben mint ha gyorsított felvételben szaladnék, meg úgy az egész játékmenet kapkodós... a fegyverek hangjával sem nagyon vagyok kibékülve, érdekes, hogy ahány játék annyiféle fegyverhang, pedig a fegyverek ugyan azok
De összességében nem mondom, hogy rossz lett, csak én nagyobb durranásra számítottam.
-
bullseye
addikt
hát, azért 21 évesen - ha már a Talmud idézeteket kiszúrtad (amúgy hol és mi van benne???) - észre lehetne venni az alábbi burkolt politikai magamutogatásokat is
1, CIA ügynök részt vesz a reptéri vérengzésben
2, USA-t (erre válaszul) betámadja Oroszország, és sikerül meglepnie
3, Az amerika elleni atomcsapás egy amerikai különleges alakulat műve
4, Az USA egyik fő tábornoka végig ezt az egészet tervezte, hogy a haderő költségvetését és állományát felduzzassza -
Elég rövid volt a single player része, de a Covert Ops-ban megvan a szavatosság még single-ben is. Multiban viszont határozottan egész jó, nagyon pörgős az online multi (talán túlzottan is!).
-
sheriff.crib
tag
*Látom mindenki belemerült nyakig a témába...gondoltam élek a lehetőséggel és én is megteszem, remélem, hátha pár ember kicsit átprogramozza az agyát és belátja, hogy lehet másképp látni(itt főleg a steamre gondolok).
Rövid vélemény a MW2-ről:
- Az intró az valami fostalicska, az alatta lévő zene dettó. Borzalmas, nem is értem, hogy engedheti meg magának, hogy így kiadja…na mind1.Kicsit kiakadtam ezen. Unalmas volt! -1 pont
- A játék grafikája fantasztikus, apró részletekig kidolgozva, még a cigaretta is ég a hamutálban, úgy ahogy annak lennie kell…hálózsákok…fegyverek, kísérleti stádiumban lévő robbanószerek,ruhák,tájak,hó…
Ha innen nézzük, akkor maximálisan törekedtek arra, hogy visszaadják, azt a hatást, hogy itt tényleg terroristák vannak, itt tényleg háború van, itt tényleg a víz alatt merülünk, kérem szépen stb stb..
-A játék egyszóval akciódús!!!Hihetetlenül élveztem az első perctől kezdve az utolsóig!Változatos helyszínek, etc..
Mint minden játéknak ennek is megvannak a maga hibái…pl.. az utolsó pálya csónakkal egy kézzel kormányozunk, vizeséseken,le föl ilyen 90fokos olyan 120 fokos kanyar, és egy kis szar géppityuval eltalálunk mindenkit…:-DNa nemáááá:-DHát eléggé tré…már nem azért.
De ez mind apróság…és röhög az ember rajta…és tovább élvezi a játék menetet.Steam:
3-4 éve használom a steamet és soha semmi problémám nem volt vele.Mindig kapok infókat az új játékokrók, updatel, használhatom offline módban, alakíthatom a profileomat, communityzhetek, modokat tölthetek le, játékot vásárolhatok, játék közbe tudom használni a menürendszertm könnyen megtalálhatom a barátaimat, akár beszélgethetek velük, a design változtatható, sokkal szebben néz ki, mint pl az xfire…
A játékot nem ott veszem, hanem 576-ba, ha esetleg van olyan, amit mindeképp megakarok venni, akkor megveszem online és kész.Az, hogy anyagilag valaki nem áll jól, és drágának találja, mert mert mert mert mert….-és most nem fogom leírni mindenkinek a elképzelését- azt „nagyon” sajnálom egyéni szoc probléma.
Ne vedd meg online.Ennyi. :-D
Még egy utolsó szösszenet : Beraktam a cdt - észlete a steam – telepíti az 1cd-2cd-t - update – restart – és lőn zökkenőmentesen fut a játék, single és multi része.
Teljesen jól megy a felkapcsolódás, keresés, nem laggol, az ellen meghal.
Semmilyen probléma nem lépett fel.Érdekes…Azt mondom szard le az árakat..de mondjuk jó...oké,megnézed drága, kész,ennyi!Nem kell egyből rászívod magad, és ha ilyen árakon adják el?Akkor adják!Te megveszed?Nem, mert okos vagy.Ennyi.Inkább taktikolj, játszál a barátaiddal.
PEACE
-
(Darkwood)
őstag
Remek játék lett ez is úgy, mint a 4.
-
romero28
senior tag
igazából ez egy nagy rohanás . pici a játéktér , taktikázás lehetősége minimális , meg elég rövid is .
ellenben nagyon látványos , nem kell alá erőmű , és egy "adrenalinbomba" az egész . -
@rglaaf
veterán
Tegnap este/éjszaka majdnem minden mapnál ugrottunk másik host-ra pedig ahogy néztem a total players-nél nem is voltak sokan
-
HANDO88
senior tag
Nekem a COD4 után egy tákolmánynak tűnik az egész,és mint irtam hihetetlenül irritáló számomra az amerikai magamutogatás és a játékban rejlő burkolt politikai befolyásolás. A Thalmud-ból kiragadott idézetekre pedig már szavakat se találok.A játék katonai tanácsadójánk pedig biztos megélhetést biztositanék mondjukl egy látványpékségben ,lehet az jobban menne neki.
-
BalaNce87
addikt
Szerintem meg akkor is undorító. És a GTA 4-el nem toltam még, de amúgy se voltam soha egy mészáros
Hiába kérdez rá... Sztem ennek akkor se kellene fitalabb korúak kezébe kerülnie. De mivel tudjuk, hogy a korhatár csak a törvényi kötelezettség miatt van rajta
Mindegy. Szerintem ez már tényleg túlságosan agresszív.HANDO88: Nem mondod, hogy csak daraaaaaa?????
Pedig komolyan hinni kezdtem benne, hogy ez nem lesz az. Hülye voltam
-
HANDO88
senior tag
sziasztok.szerintem ciki a játék.ha ezt forditott nézetbe elkövetné valaki ,megjelenés előtt betiltanák.mindenütt amerikai elnökök képébe és amcsi zászlóba botlassz.a cod4 sniper pálya kicsit átirva ebbe is belekerült,a vizesblokkos pálya a szikla cimű filmből lopva,a védekező ellenség állandóan támad,a társaid rendre beugrálnak eléd a tűzvonalba ,sok pályán esélyed sincs egy kis taktikai játékra csak dara,dara,dara.nálam 10-es skálán 4-es.ellenben a grafikával semmi gond,szerintem gyengébb gépeken is szépen elgurul.
-
romero28
senior tag
az infinity egyszer ha csinálna egy ghost recon-tipusú fps-t az lenne csak igazán döfi
bár így sem rossz , csak kicsit "megyek előre és nyomom a bal klikket" feelingje van
a repteres mészárlás nekem is szúrja a szemem , és főleg azért , mert a társakat nem engedi lemészárolni , a makarov a vezér halhatatlan...
úgy végig lehet csinálni , hogy 1 golyót sem lősz ki , tehát nem kell mészárolni a civileket - én így tudtam le ezt a részt . -
L4R$()n
tag
Nagyon jó lett
-
MmDorian
őstag
Hey !
Nem tudja valaki, hogy a 'Teszkaó-ba van-é ? Megyek arra fele és az MM pont a másik irányba van...
-
szazso21
csendes tag
Nekem egy olyan problémám van hogy amikor már megy a játék a betük helyett szines kockák vannak
Valaki nem tud valami megoldást
-
OC
őstag
válasz
antikomcsi #46 üzenetére
Akkor a Postal 2 biztosan nincs a polcodon a játék-ereklyék között
-
F e Z o
veterán
Én ma vettem meg mediamarkt-ban 10k-ért. Nagyon bejött, szép grafika, pörgős játékmenet. Nem bántam meg. Megy már a multi része is. Egyedül a konzolt nem tudom előhivni, meg az fps-t megnézni mennyi lehet. 1600x1200-nál fullon szép folyamatos a játék az adatlapomon lévő konfiggal.
-
BalaNce87
addikt
ja és még vmi, ha már csináltak coopot mér csak 2 ember játszhat együtt?
-
BalaNce87
addikt
válasz
antikomcsi #46 üzenetére
basszus engem is tisztára sokkolt. Plusz még a szenvedő embereket is agyonlövi bazdmeg. Kurva gáz, remélem egyszer a készítőket is otthon álmukban lövik le!!!!
Meg az is, hogy véletlen meglőtted a társadat és egyből lebuksz. Ez nagyon gyerekes hiba. -
D4rkAv3ng3r
senior tag
A videók alapján mocskosul hangulatos. Mondjuk a COD5 után jól jön már egy iw-s COD, mert a COD4-hez képest elég vérszegény lett a Wold at War.
-
Prof01
veterán
Nagyon zsíros játék!
Holnap már én is nyomatom. -
feka007
veterán
válasz
antikomcsi #46 üzenetére
Pedig jó móka az is
Na jó azért nem, de nem kell olyan komolyan venni.
Egyébként tényleg durva elsőre az a rész -
antikomcsi
veterán
Meg fogom venni, de az a rész nagyon nem tetszik a videókból, amikor a plázában írtják a népeket. Terroristákat, katonákat szívesen szedek le, és törlöm beléjük a bakancsomat, de civileket mészárolni, már túl perverz nekem.
-
törölt tag
-
Xaels
félisten
Megvettem, felraktam és számomra pozitív élmény fogadott. Sokkal kiegyensúlyozottabb a játék mint vártam és a laggra sem lehet panasz szerintem, arról nem is beszélve, hogy lazán lehet a haverokkal játszani csak meg kell őket hívni vagy utánnunk tudnak csatlakozni. Az új lehetőségek és cuccok jópofák és sokáig el fog tartani mire mindent megszerzek
A mapok hihetetlenül jól kidolgozottak és változatosak.
Én nem csalódtam az IW-ben kaptam egy jó játékot. -
MmDorian
őstag
mindenki szidja az l4d2-t, hogy ugyanaz, mint az első része, szerintem itt is ez van, de ez nem baj... nekem tetszik mind a kettő, és valamelyiket megveszem, csak még nem döntöttem el, melyiket
-
norbitális
tag
Háh csütörtökre meglessz! Jupíí
-
h_mate
tag
Deja vu-m van! Tiszta Cod4, a hangulata, a hangok, egyszerűen minden! Megelőlegezem a játéknak én is a 9.5 pontot
-
aram01
nagyúr
kár hogy én csak karácsonyra kapom meg...magamtól
-
kzoltann
aktív tag
A steam kb a CS 1.6 indulásánál volt csak ennél lassabb.
-
sheriff.crib
tag
Utálom ezt az steam updatet
Installáltam minden oké, erre nem elkezd updetelni?Nem baj kivárom, mostmár megvan.
Ami érdekes, hogy egymásra volt rakva a két CD...ez eléggé meglepő volt számomra.Nem értem miért nem tudták két oldalra berakni...kicsit szebben nézett volna ki...de mind1 ez csak formaság.
WÁÁhh de izgulok:-DMint a kisgyerek! ...több infó később. -
Aki lemezen veszi, telepítheti. Aki Steamen, az majd csütörtökön.
-
Jimbóka
csendes tag
Most vettem meg a játékot de még nem lehet vele tolni..
steam nem engedei aktiválni 12.-ig
ezmiez????
-
bizo13
csendes tag
gondoltam hogy nem lesz rossz már megyek is és megveszem
A Third Person Gameplay tényleg nevetségesre és rosszra sikerült.
-
Gál István
senior tag
val.szeg megveszem
-
romero28
senior tag
alig várom , hogy a civil-gyilkoló "társak" vérével fessem ki a reptér falait
-
Antibazsi
aktív tag
már annyi videót kaptunk a játékról,h lassan elsőre csukott szemmel végigvisszük.
-
Polllen
nagyúr
válasz
bishoplogan #16 üzenetére
2-3x nagyobb mapra 9v9...cod4-ben 12 fős szeróra járok és éppen jól belakjuk, 8v8-s szerón meg éppen még kényelmesen meg lehet mozdulni...
Egy 3x akkora mapra nem kevés az a 18 fő?
-
fpeter07
veterán
Miért ránt akkorát a 2 eagle? Ne mondják hogy erősebb mint egy géppityu
-
Bacardi16
tag
Van TPS nézet?
-
Stiky
senior tag
Igazán változatosak lesznek a pályák! Nájszos!
-
Polllen
nagyúr
válasz
LackoMester #9 üzenetére
Mi sokat warezolunk és nem érdemlünk mást fuj-fuj a felvetésért
-
LackoMester
addikt
amint már irtam,szép-jó-meg minden,de a PC-s társadalom nem egy ennyire konzolszagú gamet érdemelt volna
-
dangerzone
addikt
Hűű, ez ilyen posztapokaliptikus lesz?
Mintha az első videóban a fehér ház állt volna romokban. -
marcee
addikt
Hogyhogy "steam exkluzív"? Az általam preferált offline játékbolt honlapja szerint kapható DVD-n.
-
Tituka
senior tag
kafa játék
csak még nem hozta a futár
-
zuchy
őstag
A Third person gameplay elég vicces. Mintha 10 éves gyerekeknek találták volna ki.
-
h-yle
addikt
Konzolon egy 9.3 lenne jogos, PCn pedig olyan 8.5.
-
Polllen
nagyúr
Te játszottál már vele, hogy jogos?
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Elfelejtettem a film címét
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmgyűjtés
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Y720 Cube kompakt gamer PC: i5 7400, 16GB RAM, GTX 1070, 512GB SSD
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia