Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Ha megnézed az előző hsz-emben a linket, ott pont ez van! Csináltak DG tesztet a (6800k-val) 6670-es és 7750-es VGA mellett is, és tényleg gyorsult is, csak engem a videokon látható akadozás, és magas frametime-ok eléggé megilyesztettek, úgy látszik ez a DualGraphics sem az igazi még..
Lehet úgy kéne, (nem tudom AMD hogy csinálja, lehet h igy is van) hogy ha raksz mellé dVGA-t akkor a lassú rendszermemória kiessen a képből, mert szerintem ez a hiba oka, és ha mondjuk egy 2GB GDDR5-ös memóval szerelt 7750-es dVGA-t teszel mellé akkor a rendszermemo maradna a gépnek, és a VGA-n lévő az meg elég lenne a 2 GPU-nak..
-
Kroni1
veterán
Na ezt jó tudni, én is valami ilyesmire gondoltam.. Kiváncsi leszek mit fog majd tudni a Kaveri DG-ben, a PH tesztben már a Trinity is egész jól skálázódott, de a tomshardware tesztben kevésbé volt látható az előnye, sőt igen magas frametime-ról meg ilyesmiről írnak.. Az még fura nekem, hogy 7750-el is csináltak DG tesztet és gyorsult tőle a 6800k..
Ezek szerint akkor már ez is megy a 7750-el csak nincs rajta a hivatalosan támogatott VGA-k listáján?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 25
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest