- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
Cooley18 #307 üzenetére
Persze, csak azt akartam mondani h ez igy nem az igazi! A ddr5-öt is az árak tarthatósága miatt vetették el.. A jelenlegi tesztek szerint sok értelme nincs a Dula Graphicsnak, mert hiába magasabb az fps, de sok a laggolás, magasak a frametime-ok, érdemesebb a dVGA-t külön dolgoztatni..
-
Kroni1
veterán
Ha megnézed az előző hsz-emben a linket, ott pont ez van! Csináltak DG tesztet a (6800k-val) 6670-es és 7750-es VGA mellett is, és tényleg gyorsult is, csak engem a videokon látható akadozás, és magas frametime-ok eléggé megilyesztettek, úgy látszik ez a DualGraphics sem az igazi még..
Lehet úgy kéne, (nem tudom AMD hogy csinálja, lehet h igy is van) hogy ha raksz mellé dVGA-t akkor a lassú rendszermemória kiessen a képből, mert szerintem ez a hiba oka, és ha mondjuk egy 2GB GDDR5-ös memóval szerelt 7750-es dVGA-t teszel mellé akkor a rendszermemo maradna a gépnek, és a VGA-n lévő az meg elég lenne a 2 GPU-nak..
-
Kroni1
veterán
Na ezt jó tudni, én is valami ilyesmire gondoltam.. Kiváncsi leszek mit fog majd tudni a Kaveri DG-ben, a PH tesztben már a Trinity is egész jól skálázódott, de a tomshardware tesztben kevésbé volt látható az előnye, sőt igen magas frametime-ról meg ilyesmiről írnak.. Az még fura nekem, hogy 7750-el is csináltak DG tesztet és gyorsult tőle a 6800k..
Ezek szerint akkor már ez is megy a 7750-el csak nincs rajta a hivatalosan támogatott VGA-k listáján?
-
Kroni1
veterán
Van már róla esetleg valami biztos infó hogy melyik dVGA-val fog a Kaveri menni Dual Graphics módban? Lehet volt, csak én nem találtam..
Valaki írta, hogy úgy tudja ez is csak a 6670/7670-et támogatja majd csak maximum, ami eléggé elkeserítő lenne szerintem. Tudom, h teljesítményben nem rossz, de én egy ilyen nagyjából ~7750 szintű GCN-es IGP-vel rendelkező, 28nm-es APU mellé szívesebben tennék egy szintén 28nm-es GCN-es 7750-et, vagy akár nagyobbat mintsem egy 40nm-es 6670-et..
-
Kroni1
veterán
válasz
bayarena #175 üzenetére
Hat te tudod, de ha szeretnel jatszani raadasul dvga lesz a gepedben akkor egy fx8350 az erosebb valasztas mint egy barmilyen apu, es a kaverire meg varni is kell meg. Én is gondolkodtam a cseren de azert mert mar nem jatszom. Amugy az fxben van l3 cache, tobb szalon dolgozik, ugyh en egy 8320-at vennek a helyedben 37-ert vagy egy 6300-ast 28-ert ha kulon vgaval akarod nyomni a jatekot, ennel egy csucs kaveri se lesz gyorsabb, csak dragabb. A kaveri Apu-nak a felet egy olyan igp alkotja amit te nem is akarnal kihasznalni igazabol. Ami elonye lenne h kevesebbet eszik de ebben az fx se rossz mar..
-
Kroni1
veterán
Várom már a Kaveri-t, én is váltani fogok majd valszeg. De azért azt meg kell említenem, hogy a legtöbb user esetében habár már a 2x4GB nem is ritka, de a 2133MHz-es DDR3 ramok igen! Inkább jellemzőek az olcsóbb 1600MHz-es RAM-ok, és ez tovább szűkítheti megintcsak az IGP teljesítményét..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Ryzen 5 9600X ///Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Ryzen 7 8700G /// Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest