Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz atti_2010 #160 üzenetére

Oké, fölösleges ebből ekkora vitát gerjeszteni.
    Csak arra próbáltam célozni, hogy amíg valaki elő nem hoz egy hiteles minimum ksh-s reprezentatív(!) felmérést az átlag monitor felbontásokról, addig kár itt érvelni, mert nem hiteles. Mindenki azt mond amit akar. Bocsánat, de egy darab monitor szerviz tapasztalta édes kevés országos szinten.
    Csupán arra célzok, hogy nem tetszik amikor valaki a saját tapasztalatát tényként állítja be mindenféle érdemi infó nélkül. És semmi értelme árnyékboxolni mivel együnknek sincs érdemi bizonyítéka ezügyben.

Mondhatnám én is, hogy nálunk már a nagyszülőknél is 1080p-s monitorok vannak mert bagóért 20-25k ért lehet venni az aprón, de újonnan is igen olcsón hozzá lehet jutni. Monitor szervizben meg utoljára valamikor 2004-ben jártam, akkoris azt mondta a csóka, hogy olcsóbb ha újat veszek... Nesze neked... : ) Az akkori 17-es 1280-as monitorom ért vagy 10k-t... a javíttatás csak munkabérben került volna többe...

Szóval kár ezen ugrálni. Én nem azt mondtam, hogy mindenki 1080p-ben nyomja. Szó se volt róla. Én csak azt mondtam, hogy nem lehet kijelenteni, hogy a többség 1280-ban és hasonló alacsony felbontásokat használja. De ugyanúgy ahogy ti sem én sem tudom ezt alátámasztani érdemi hitelt érdemlő felméréssel.

Új hozzászólás Aktív témák