- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Forrmell.enn
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
atti_2010 #160 üzenetére
Oké, fölösleges ebből ekkora vitát gerjeszteni.
Csak arra próbáltam célozni, hogy amíg valaki elő nem hoz egy hiteles minimum ksh-s reprezentatív(!) felmérést az átlag monitor felbontásokról, addig kár itt érvelni, mert nem hiteles. Mindenki azt mond amit akar. Bocsánat, de egy darab monitor szerviz tapasztalta édes kevés országos szinten.
Csupán arra célzok, hogy nem tetszik amikor valaki a saját tapasztalatát tényként állítja be mindenféle érdemi infó nélkül. És semmi értelme árnyékboxolni mivel együnknek sincs érdemi bizonyítéka ezügyben.Mondhatnám én is, hogy nálunk már a nagyszülőknél is 1080p-s monitorok vannak mert bagóért 20-25k ért lehet venni az aprón, de újonnan is igen olcsón hozzá lehet jutni. Monitor szervizben meg utoljára valamikor 2004-ben jártam, akkoris azt mondta a csóka, hogy olcsóbb ha újat veszek... Nesze neked... : ) Az akkori 17-es 1280-as monitorom ért vagy 10k-t... a javíttatás csak munkabérben került volna többe...
Szóval kár ezen ugrálni. Én nem azt mondtam, hogy mindenki 1080p-ben nyomja. Szó se volt róla. Én csak azt mondtam, hogy nem lehet kijelenteni, hogy a többség 1280-ban és hasonló alacsony felbontásokat használja. De ugyanúgy ahogy ti sem én sem tudom ezt alátámasztani érdemi hitelt érdemlő felméréssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Forrmell.enn
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Dune: Awakening
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest