Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Rolika-
senior tag
Tudom, hogy PC-re csak az Origin Access van, amivel szemezgettem is régen, de lemondtam róla, mert a gépem elég régi. Csak azt nem értem, hogy ha ott van az ár meg a csatlakozás és a bankkártyát is elfogadta, akkor miért is nem lehet csatlakozni PC-n. Mert ugye ez is email cim alapján regisztrál. No mindegy is, a lényeg, hogy sikerült megoldani.
-
Stauffenberg
nagyúr
Én is kipróbáltam... hát már az elején eluntam magam. Adok még neki egy esélyt később, de messze nem tudott olyan izgalmas lenni az első egy - másfél óra, mint anno az első résznél. Pedig annak sem volt irodalmi magasságokba emelkedő története (sőt) és a formula is ugyanaz. Ott volt újdonság varázsa, itt nincs.
Lehet ez is "Diablo 3 effektus". Van egy régi szép emlékünk, emiatt felfokozott elvárások, de annyi idő telt el azóta, hogy ma már egyáltalán nem működik.
Anno a Diablo 3-at is nagyon hamar, kb 10 játékóra alatt untam meg teljesen, pedig a Diablo 2-ben több száz órám volt. Eltelt nagyon sok év és felnőtt fejjel az üres sztori meg az önismétlődő feladatok már semennyire nem szórakoztatnak. Nagyon sajnáltam, azóta is csak a port fogja a polcomon. De ez van. Már nem vásárolok játékot régi emlékek miatt.
-
.LnB
titán
Kipróbáltam a Catalyst-tet hétvégén. Fú de borzalmas...! Fájt.
(#27) -Rolika- Az EA Access csak konzolokon elérhető. PC-n az Origin Access van, de abban kicsit más játékok érhetőek el, nézz utána mik.
-
-Rolika-
senior tag
Már 1 órája próbálkozok és mindig ezt a hibát irja ki.[kép]
Tudnátok esetleg segiteni, hogy mi lehet a probléma? -
atesz999
tag
Üdv.
Hol lehet kiválasztani azt, hogy Ft-ban akarsz fizetni? Mert nekem az EA access megrendelésnél csak a 3.99 EUR ajánlja fel, hiába választom ki az országnál, hogy Magyarország. Meg hiába van az account beállításomnál a "Regional settings" -nél Hungary beállítva, akkor csak csak EUR fizetési lehetőség van.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Stauffenberg #19 üzenetére
Egyetértek veled, nekem az első jobban bejött.
Hiába az új graf stb. ha a játék élmény nem az igazi. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
vegitossj7 #13 üzenetére
Én bétáztam vele, 2 óra után azt mondtam, hogy ez nem az amit vártam. Az elsőnek amilyen jó hangulata volt, ennek annyira nem.
Nem volt rossz a béta, de nem vettem meg. Pedig nagyon gondolkodtam még a trailer alapján az előrendelésen. Marad az első rész, azt már senki se tudja elrontani.
-
Sirandrish
legenda
A Star Wars-ra voltam kíváncsi, de látom nem voltam vele egyedül
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #7 üzenetére
Szerintem nem lesz nagy meglepetés igazi csalódás az a játék is meg sajnos ez is.
Az első részt szerettem, ez semmit pluszt nem adott hozzá.
-
-
PiTM0N
tag
-
vegitossj7
addikt
Az első okés volt nekem, a zene okés, de ebből csak a zene jó, minden másban jobb volt az előző. Ahol a parkour "mozdulatok" valutához vannak kötve... Az A.I. hülye mint a seggem, a combat bénább mint valaha, semmi extra dolog nincs benne, amiért ezt kellene játszani az előző helyett. Talán a Zene miatt, de azt letölti az ember és ugyanott van.
Megnéztem megjelenés után belőle 1-2 csideót, úgy érzem jól döntöttem...A sztoriról meg ennyit. [link]
-
ribizly
veterán
válasz
vegitossj7 #11 üzenetére
Ennyire rossz?
-
vegitossj7
addikt
Ingyen se...
-
.LnB
titán
Így EA Access-en belül egy NHL16 mennyit tölt le?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
December, ennyit tudni.
Frissítvet a hír, bekerült a Vaultba a játék, immáron játszható.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Nincs, pedig már várom. Lassan itt van a Rogue One, kezd megint eluralkodni rajtam a Star Wars mánia.
-
Battlefront mikor kerül be arról nincs hír?
-
Stauffenberg
nagyúr
Nekem jól jött, most költözött be a TV alé egy Xbox One S és ha még nem nagyon van rá játékod, akkor megéri előfizetni. Mellesleg a Mirror's Edge Catalyst és a Star Wars Battlefront is viszonylag friss játékok, így a havi 990 Ft-os előfizetés egyáltalán nem rossz ajánlat.
(#2) ribizly: Pedig az. Én is csak lestem, hogy milyen hamar lezuhant a játék ára. Szóval szerintem nem várható, hogy sikercímek is ilyen gyorsan bekerüljenek EA Accessbe a jövőben.
-
rdt89
addikt
Azért ez elég gyorsan bekerült a listába, mondjuk ezért tökéletes az EA előfizetés, mert kis türelemmel nem kell egyik játékért se 10 ezreket leperkálni elég fél év türelem neki kb.
-
Nyugis
senior tag
Üdv
Azt gondolom hogy az ilyen régebbi játékokkal vacakolni mi értelme?
Ha eddig nem próbálta ki az ember akkor most már minek? -
ribizly
veterán
Nem gondoltam volna, hogy ez ennyire nagy bukta lehet valaha is...
-
errorcode06
őstag
Jó ez az EA Access, 4€-ért végigjátszhatom. Talán a battlefrontba is belekóstolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest