- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanchez638
addikt
4tb 1db merevlemezen belül pfúú, csak egy végzetes áramszünet vagy ilyesmi kell neki
-
Findzs
addikt
szerintem nem rossz ötlet az elektromos gördeszka
egy olyan nagyvárosba mint New York munkába menet jó megoldás lehet
mondjuk aki irodába dolgozik és kb. 8 km -re lakik a munkahelyétől az csak rápattan és nem izzad meg mire odaér, kis helyet foglal magával felviheti a 100. emeletre is és beállítja egy sarokba így nem lopják el
hazafelé meg már akár saját erőből is hajthatja akkor mindegy, hogy megizzad vagy nem -
Borgi
aktív tag
Hi,
Ennek a benzines verziójára (merthogy láttam már olyat is) utaltam nem a kocsira, amúgy meg a kettő nem üti egymást, sokan mászkálnak nap mint nap egyedül kocsival 3-5 km-ert munkába majd este haza. Ahelyett lehetne valami környezetbarátabbat/ hatékonyabbat használni, ha meg cipelni kell akkor ott a kocsi. Én sem használom minden nap mindenfelé a kocsimat, sokszor sétálok és robogót is használok.
üdv,
Borgi -
gógyi
aktív tag
Már előre is rettegek, mikor ezek a hangszórós kerékpárok ellepik az erdőt mezőt! Idáig csak a quadosok zavarták a nyugalmunkat
-
kromatika
veterán
Macchiato mod tetszik
Gratula.
-
zenke
aktív tag
az a kicsi 670 bejövős
-
HuMarc
veterán
Kár, hogy nem tudok menni a Veletechre
A Pendrive és a biciklis hangszóró is jó ötlet, bár az utóbbi nem túl praktikus, hiszen a városban úgysem ilyenen fogsz zenét hallgatni, viszont egy túrán meg tényleg kell a kulacs.
-
Ati1979
veterán
Ez a letéphető pendrive egész jó.
Nem rágóval kínálod meg a haverokat, hanem pendrivval.
Csak nehogy valaki a szájába vegye. -
simonzé
addikt
Az első oldal alján a "Végül, de nem utolsósorban"-os résznél azt hittem, hogy ezen a héten csak egyoldalas lesz a heti szemle... Szerencsére jobban bíztam a tapasztalatomban mint a cikkben, és megtaláltam a folytatást.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ezek a modok hétről hétre szebbek.
Az a Pendrive meg nagy ötlet, bár még sima Pendriveként is lehetne használni, nem muszáj eldobni. Árára kíváncsi leszek, de nagy ötlet, az biztos.
-
fi:zi'k
nagyúr
Idézet a cikkből:
"A Sanjay Dastoor amellett, hogy használható hagyományos gördeszkaként..."
Véletlenül sem akarok kukacoskodni, de még úgy, hogy abszolút ismeretlen volt előtte az írás tárgya, még úgy is a nyakamat tettem volna rá, hogy a "Sanjay Dastoor" nem a deszka neve. Eleve erősen indiainak tűnik, tehát személynév, másrészt elég béna lenne ha deszkát hívnák így.
És láss csodát a linkelt videóban az előadót hívják így, vmint gugliba beütve is kiderül mi a helyzet.
Tehát a deszka neve feltehetően Boosted Board. -
törölt tag
Ez a mini PC mod "kicsit" ellentmondásos nekem.
Egyrészt kaptunk a Prodigy-nál egy másfélszer akkora házat(Ami nem kicsi és ugye MINI pc-ről van szó)
Ahhoz képest hogy MOD semmi nem látszik abból a házból amiből átalakult.
Ez inkább egy energiatakarékos case con
Ezt pedig kikérem magamnak:[Belseje]Maga az ötlet: Fa+fekete plexi kombó, és hogy lekerekítette a vonalakat az tetszik
-
banhammer
veterán
Pofás ez az elektromos gördeszka.
A magyar járdákon, utakon én nem merném bevállalni főleg este nem.
Talán ha nagyobb és rugalmasabb kerekei lennének, mert így elég csonttörő játék. -
Silentfrog
veterán
" ha épp nem lenne nálunk pendrive, akkor csak elő kell venni a „vésztartalékot”
Ha nincs nálam normális akkor miért lenne nálam a vésztartalék?
-
McDog
aktív tag
Ez a Macchiato mini PC szép lett, nem kihívó, elegáns.
-
fondorlatos
aktív tag
Ez a moddolt ház nagyon tetszik. Épp menne az ajtó/ablak színéhez.
-
MZperX75
addikt
válasz
eszterencs #10 üzenetére
-
szeksziboj
tag
kizárt, hogy brutál olcsó lenne, pont hogy alig gyártanák így pár db nem tudna olcsó lenni
-
válasz
Kronos3000 #11 üzenetére
Ha brutál olcsó lenne, akkor tesztelném azt a 128 usb kezelési képességet a gépemen vele
-
törölt tag
Nagyon szépre sikeredet ez a Mini PC, elnyerte tetszésem grat! +1
-
Kronos3000
senior tag
Zenélő bicikli...
na hagggyyyuuuk má....van elég zaj meg dilis az utakon.az eldobható pendrive a hülyeség csúcsa,mondjuk én biztos nem dobnám el,de ha ettől brutál olcsó lenne,és nagyobb kapacitás akkor beneveznék rá....
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
Van lehetőség galériába tenni a képeket, de arra a userek nagy többsége valamiért lusta ráklikkelni vagy nem veszi észre... de megfontoljuk az ötletet.
* * *
Megcsináltam a galériát, tessék.
(Beletettem a cikkbe is.)
-
Geffry
aktív tag
Ez mekkora marhaság... miért akarnám eldobni?
-
Aucor
senior tag
Az a túrahangszóró az szép, mindig is ilyenre vágytam... Kicsit unalmas, hogy tekerés közben mindig fülesen szól a zene, vagy ha haverral akkor kezemben a telón...
-
Gabesz18
csendes tag
"Esetleg a kollégákat, barátokat meg lehet kínálni, hogy tépjenek ők is egyet..."
(a szövegkörnyezetből kiragadva)
-
Borgi
aktív tag
hi,
Miért a benzines jobb? Szerintem igenis van benne jó ötlet és amit mondott a viedóban az nagyon is fontos, miszerint 20-ad annyi energiát fogyaszt azonos úton mint egy autó. Persze limitált a használhatósága, de pl egyetemistáknak kimondottan jó lehet, Én pl 2 dombot kellett annó megmásszak mire az egyetemre jutottam vagy busz és 1, vagy ritka busz. Ezzel sok időt és fáradtságot megspóroltam volna. Jártam sokszor biciklivel de azért a hegyre feltekerni egy ZH vagy szóbeli elött nem szerencsés.
üdv,
Borgi -
Hát azért az elektromos gördeszka az mindennek a legalja...
-
F34R
nagyúr
Az eddig legjobban sikerult prodigy mod [link]
-
alevan
őstag
A gördeszka must have
A pendrive peddig remélem nem terjed el. Manapság mindent eldobunk. Ezek a pendriveok csak növelnék a szemétmennyiséget.
-
tomi5244
őstag
Az ilyen sok képes cikkeknél nem lenne rossz egy képnézegető
-
king.mp
aktív tag
A letéphető penen jót röhögtem.
Macchiato: Azok a kivágások kék háttérvilágítással megspékelve frankón elrontják az összképet. Ha az nem lenne, akkor totál olyan lenne mint egy régi rádió.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A négynapos munkahét ellenére is történtek fontos események, és elborult ötletekből sincs hiány.
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest