Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
válasz
jackassman
üzenetére

Amíg nem voltam benne biztos, hogy melyik rendszert használjam addig a gugliban fellelhető külföldi teszteket, összehasonlításokat, meg fórumokat nézegettem.
Amikor már tuti volt hogy nekem ez a rendszer kell, akkor jöttek a hardveres témák, hogy mi lenne az optimális, legkisebb méretben összerakható, de elegendő tartalékkal rendelkező hardver, rengeteg információ van a hivatalos fórumon, meg két webshopban nézelődtem(1,2), ahol kiszemeltem a nekem tetsző dolgokat, aztán utánuk néztem a fórumon, hogy milyen tapasztalatok vannak, szerencsére elég sok volt, és fel voltak tüntetve az esetleges hibák is(vga driver bug), valamint megoldások.
Volt pár hasonló írás, amiket el is mentettem, (1, 2) ezek a cikkhez hasonlóan elmélettől a kivitelezésig végigvezetik a folyamatot.Legnagyobb segítségemre a külföldi fórumokon folytatott hosszas eszmecserék voltak, rengeteg tapasztalat összegyűlik ilyen helyeken, és jobbnál jobb alternatívákkal bombázzák egymást, csak sodródni kell az árral..
A kitartó előkészületnek mindig megvan az eredménye
Azóta kicseréltettem a T-s routert, és megoldódtak a random szakadások, teljesen stabilan le/föl max minden, öröm és boldogság.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Latitude 5410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Thrustmaster tlc-m pedál
- LENOVO IDEAPAD 1 15 - Ryzen 5 5500U, 15.6FULL HD, 512 GB, 16GB, LENOVO Premium Care garis
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- HP EliteBook 640 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD FHD Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest