Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
Még én is ismerkedek a rendszerrel, nagyon-nagyon sok olyan dolog van benne amit még én sem próbáltam ki, de tervezek még egy újrakonfigurálást egy másik pendrive-ra tiszta lappal, mert a mostanit már szétlaktam picit a sok csomag pakolászás közben.
De jó ötlet, ha lesz időm akkor majd úgy tervezem az újrakonfigurálást hogy csinálok közben leírást is hozzá, hogyan lehet mindent beállítani lépésről lépésre, képekkel.
DHCP funkciót is ellát, de minden gépnek van fix IP-je, így csak az új eszközök kapnak egy jól elkülöníthető címet, amíg be nincs állítva minden.
Ha már ki van fizetve a 80/50Mb-es net, szeretném azt kihasználni bármilyen akadás, lassulás nélkül.(#19) sutszi:
Lehet rakni bele wifi kártyát, vagy usb-s adaptert is, úgy fog működni mint egy rendes wifi router.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest