Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
válasz
Core2duo6600 #120 üzenetére
Nekem is volt anno olyan hogy a proxy leállt és akkor beálltak a böngészők, a hiba az volt, hogy betelt az usb-n a log könyvtár, mert ugyan embedded verziót telepítettem, de rátöltöttem a full installról származó mentésem, ami leszedett minden csomagot az embeddedre, azt is ami meg se jelenik.. és nem fért el a log.
Most 16. napja megy az embedded alapverzió hibátlanul, stabilan, nem kímélve. Most már nem nyúlok hozzá, esetleg ha kijön valami újabb verzió.
Igen, kb ez az egyetlen értelmes kisméretű összeállítás erre a célra.
T optika 80/40, de pár nap múlva aktiválják a 120/50-es csomagot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nyaralás topik
- Milyen széket vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Haditechnika, harcászat
- Milyen TV-t vegyek?
- Spórolós topik
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- IPHONE 16 PRO MAX 256 GB Fehér titán Kártyafüggetlen
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest