Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
Én meg mondom meglesz eredetiben a játék, majd milyen jót fogok játszani szervereken, na de szomorúan konstatáltam hogy pl. Enigmatica 2 Expert-es szervert egyszerűen már nem lehet találni. Talán egy szerver van, felmentem a honalpjukra de egész kis lista van ott banolt itemekről, amiket gondolom nem lehet használni, köztük az általam favorizált ME Conduit is többek között... Nyilván már mindenki által rendesen kijátszott pack, én is elég sokáig eljutottam benne törtben de szívesen újrakezdeném egy szerón. Ha lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Precision 5560 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- FullBox 1OO% sRGB 144Hz HpOmen FÉM HÁZ - 15.6"iPS, RTX3070-8GB, R7 16x 4400, 16/1tb SSD + GAR + SZLA
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max Fehér Titán 256GB
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Natúr Titán
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest