Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- Elűzi a fekete képernyős hibákat az új GeForce driver
- TCL LCD és LED TV-k
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kungzi
veterán
mi a jó abban, hogy chevronnal unlockolom a telót? megér ez 2000Ft-ot?
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
Free Developer unlock may be coming
persze nem hivatalos.
-
catroot
veterán
Navigonra jött frissítés, már országonként is lehet telepíteni, ma rakom fel újra és megnézem milyen lett
-
zune topikot nem leltem, így ide offolom a dühöm
ez a mocsadék miért nem képes arra, hogy ha egy könyvtárban ott van az m3u, ráadásul még az mp3ak be is vannak sorszámozva, akkor ne 15 külön előadóként vegye fel a kis listájába
Fél órát elvett az életemből, mire 1 albumot rendberaktam
-
Воланд
titán
-
Polllen
nagyúr
Amit írtam, nem sikerült értelmezni?
Jól jönne egy szorosabb integráció. PC-n megoldott, hogy ne keljen mindenhol bejelentkezgetnem, szépen egy helyen belépek (pl. msn) és utána a többi helyen beléptet a rendszer. Ezenkívül szeretnék a képgalériából törölni, stb-stb. Ezt hívják integrációnak.
Ez az app jó dolog és hiánypótló, mert szeretem a skydrive-t használni, de most akkor miért is vegyek legközelebb ms telefont, ha iphone is tudja ugyanezt, ugyanúgy. Teccikérteni?
-
moonman
titán
-
[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
válasz
moonman #9843 üzenetére
Hát ez érdekes!
Rákerestem a telefonon a MP-en a SkyDrive-ra de nem találtam semmit. Gondoltam biztos az a baj, hogy nekem UK acc-om van, ehhez meg USA kell.
Utána a cikk végén megtaláltam a linket, rámentem, majd közölte velem a rendszer, hogy szerkeszteni kell az acc-omon. Valami feltételekben bekövetkezett változásokról rizsázott, majd leokézás után szépen letöltődött az app a telefonomra, úgy hogy nem is volt gépre dugva a telefon. -
taltos
senior tag
válasz
T.Peter #9860 üzenetére
Igen, bár érdekes módon minden hűségszerződés vagy egyéb papir nélkül volt ennyi privát használatra. Szerencsés voltam, mert pont akkor akartam rendelni egy ugyanilyet 65k -ért, amikor küldték a levelet, hogy a cégnél 30 000 Ft -ért is lehet venni, mert a flottát erre fejlesztik fel.
Sokat nyomogattam így este, és nagyon tetszik. Ez életem első okostelefonja.
A korábbi telefonom egy SE K750i volt, ami 6 évig szolgált hűségesen.
-
ChevronWP7
We're almost ready to open the Token gates again, not long now!Mondjuk most perpill még bejelentkezni sem lehet
[ Szerkesztve ]
-
l!nk87
aktív tag
Kb. mennyi idő szokott lenni az átfutás az angol és a magyar market között ? Még mindig nem ért ide az xbox companion
Tudom, hogy sokat nem hoz, de én azzal a kevéssel is beérném
-
oO7
őstag
huh a "mikorra" kérdés az utóbbi időben elég kiszámíthatatlan (remélhetőleg max 1 hét)... gondolom karácsonyi app-dömping van... ha kintlessz, belinkelem ide... amúgy HungarianDictionary néven lesz szerintem a marketben, de teljesen magyarnyelvű hamár egyszer idehaza szánom
háttő azt túlzás volna mondani, hogy én csináltam... inkább úgy mondanám, hogy az utolsó két verzió új feature-jeiben erőteljesen benne volt a kezem
de én többnyire "csak" a fejlesztő voltam
-
taltos
senior tag
Én is így tudtam, de eddig még nem volt ilyen telefonom, és kaptunk egy céges levelet, hogy ne használjuk még a telefont, mert a sim kártya behelyezésénél az automatikusan a mobil netet használva frissítéseket kezd el töltögetni a háttérben, ami csúnya adatforgalom generálását eredményezi majd.
No mindegy, akkor ez nem lesz gond. Köszönöm a segítséget.
-
Воланд
titán
a zune acc regiojatol fugg, hogy melyik marketet ered el. van us, uk, hu. us-nel nem biztos, hogy hozza tudsz adni hitelkartyat, uk-nel mar valoszinubb, elmeletileg a hu a 100%, gyakorlatilag ez sem jon ossze mindig. us - uk regional van zune pass, hu-s regional nincs, meg egyket alkalmazast nem lehet elerni.
elmesz ide, itt a mar meglevo liveid-del regisztralsz, a regiot meg a fentebbiek alapjan kivalasztod. a kulfoldi regiorol magyarra valo migralast nem tudom, nem talalom az uj xbox oldalon.
[ Szerkesztve ]
-
taltos
senior tag
Köszönöm szépen!
Arra esetleg van valami javaslat, hogy milyen marketre regisztráljam majd a live accountom? Ezt egyébként regisztrációnál kell megadni? Mert a live accountomnál azt hiszem magyar cím van megadva, és azt hiszem ez valahogy befolyásolja majd, hogy hova regisztrálhatok.
-
moonman
titán
-
taltos
senior tag
-
oO7
őstag
nah... problem solved... csináltam egy appot amiben benne van mintegy körülbelül 26.000 magyar szó (és különböző ragozott formáik) és az app nem csinál mást, minthogy ezen végig vezet és mindig beleírja egy szövegdobozba, hogy aztán ki lehessen jelölni, és hozzáadni a telefon szótárához... mivel nem kevés szóról van szó, így van benne annyi könnyítés, hogy a programindítások között megjegyzi, hogy hol tartottál
Még csinálgatok hozzá ikonokat, aztán tolom fel marketre (ingyen ofkorsz), de ha valaki kéri és nem tudja kivárni, hogy megjelenjen, annak adok szivesen xap-ot...
-
Lall
veterán
-
tdd587
őstag
Én vagyok csak béna, vagy nokia térkép szoftverét nem lehet letölteni más wp7-es telóra a marketről? Akárhogy keresem, nem találom...
-
kungzi
veterán
48.000Ft-ért szereztem újonnan egy 16GB-os Samsung Omnia 7 telefont.
-
Inarus
addikt
Ahogy Blyan is mondta, az már egyik platform életében sem most volt - emlékszem ezekre. De egy olyannal simán vissza lehetne szúrni, hogy pl.: "Hé, WP7 felhasználók! A ti készüléketek is sms bugban szenved? A mi platformunk már rég kinőtte az ilyen gyermeteg hibákat!"
Na mindegy, nem trollkodok tovább, mert lehetne itt pro-kontrázni. -
catroot
veterán
Valaki próbálta már újratelepíteni a Navigont? Mivel kipróbáltam a Nokia Drive-t, így letöröltem (a N. D. élesben eléggé elásta magát nálam amúgy)
Olvastam párszor a Navigonnal kapcsolatban, nem megy a térképek letöltése vagy nagyon lassú. Nos ez nekem is előjött tegnap. Konkrétan több, mint egy óra alatt lejött kb. a 2,3 gigának a 10%-a. Aztán rá is hagytam, de valamiért nagyon nem megy a letöltés
Amikor először feltettem, akkor full sávszéllel jött le.
-
Воланд
titán
nem hiszem.
"Both Apple and Google have suffered from SMS bugs with their iOS and Android devices. Security researcher Charlie Miller discovered a flaw in the iOS 3.0 software that allowed attackers complete control over an iPhone at the time. Android-based phones also suffered in the SMS attack, but attackers could only knock a phone offline rather than gain full access." [link]
-
Inarus
addikt
Megy az androidosok ingerlése is. [link]
Mondjuk az időzítés nem éppen megfelelő: egy smsessel megakasztható a message hub.
Ha van esze a Guglinak, szépen riposztolhat erre. -
balaaazs
senior tag
Sziasztok,
Hogy alakul most ennél a windows phone 7.5-nél az autós navigáció? Mert oké hogy van benne gps, de autós navi nélkül mit sem ér.
Köszöntem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!