Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi87
senior tag
én kaptam volna szülői támogatást, de a tinédzser korom elég vad volt, ezért úgy gondolták a nagyszüleim, hogy nem való nekem saját vállalkozás. mostmár megbánták, hogy inkább anyámat, és a nagybátyámat támogatták. én nem haragszom rájuk, mert 30 éves koromra így is lesz vállalkozásom, és legalább elmondhatom majd a gyerekeimnek, hogy önerőből hoztam létre.
ha most megint a nagy átlagot nézzük, szerinted nincs igazam? hozzánk azért jöhet bárki dolgozni, mert jószívűek a főnökök (ha hiszitek, ha nem) és megadják az esélyt mindenkinek. ez sajnos hiba.
1. velünk szúrnak ki, mert be kell tanítani az embert.
2. szinte semmilyen referenciát nem kérnek. ( nagyon sokan lopás miatt vannak kirúgva)
3. semmilyen tesztet nem kell kitölteni, vizsgán nem kell átmenni. -
Simi87
senior tag
nagyon örülök neki, hogy a Logout lapcsalád fórumozóinak a nagy része 6-700 ezret keres minimum. minden irigység nélkül. de valahogy a közönségtalálkozókon, és a használt eszközökön ez nem tükröződik. de a szerénység nagy erény.
mint a sorkatonaság, ahol mindenki boxoló, és milliomos, de hazautazni a hétvégén nincs pénze vonattal.
-
Simi87
senior tag
ebben igazad van. szerintem az én munkahelyem karrier építés szempontjából, és ismeretség szerzés szempontjából is tökéletes. de azon volt a hangsúly, hogy hozzánk akár érettségizett kőműves Béla, és diplomás IT-s Márk is jöhet dolgozni, ha látjuk rajta, hogy dolgozni szeretne.
-
Simi87
senior tag
mivel folyamatos létszámhiányban szenvedünk, van tapasztalatom bőven a hazai munkavállalókról. jól lehet nálunk keresni, de a tapasztalattal nem rendelkezőknek (!!!) nem elég a 180-as kezdő. máshol a betanítás alatt hasonló cégeknél örülhetnek ha 80.000-et kapnak (én is ilyen helyen kezdtem) az első 3 hónapban.
nem kell egyből torokra támadni, lehet normális hangnemben is kérdezni.emvy: elismerem, hogy általánosítottam.
-
Simi87
senior tag
nekem semmi, csak azt veszem észre, hogy elég sok honfitársunknak egyre büdösebb a munka. mindenki sír az EU-s bérekért, de a munkájuk 5 Forintot nem ér. Persze tisztelet a kevés kivételnek. én megvagyok köszönöm. kicsi hazai vállalkozásban dolgozok, és bármilyen furcsa is, de meg vagyok elégedve a fizetésemmel, a főnökeim pedig a munkámmal. (tudtommal)
MageRG: a fent leírtakat neked is szánom válaszként.
-
Simi87
senior tag
"magyar szakértelem"? ezek csúnyát fognak koppanni.
amúgy meg annak az 1000 munkahelynek, jó ha a felét kapják meg honfitársaink, a zsírosabb pozíciókra hoznak külföldi "szakembereket". De persze a munkahely teremtésre kapott támogatást ugyanúgy bezsebelik azok után is. fizessünk, hogy a külföldiek jól keressenek nálunk, mi meg megkapjuk az alja munkát, ahogy lenni szokott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kés topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest