Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
Én a grafikával tökéletesen meg vagyok elégedve,az első részét én is imádtam, de a sztori sjanos gyenge pont volt.
A sztoriban mindig egy Warchifet állítottunk magunk mellé, a másik 4-et melléküldetések teljesítésével lehetett. Így jött ki nekem a 32 óra 26 perc végigjátszás.
Alig várom hogy játszhassam a folytatást, előrendeltem a szegedi 576-tól. Az újítások tetszenek a játékban.
-
ribizly
veterán
Kíváncsi leszek rá, de én még őszintén nem igénylem a folytatást. Kicsit sok ork vére folyt le a képernyőn az első részben, bennem még él az élmény.
-
VictorHUN
aktív tag
Semmivel sem jobb és semmivel sem szebb mint az előző rész. Vegyes fogadtatású lesz mint teljesen pozitiv
-
Kicsit a grafikán fejleszthettek volna, ez így azért már eléggé avittas. persze az első rész is nagy kedvencem volt, ott sem az miatt szerettem.De azért mégis..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Guitar Hero World Tour Xbox 360 gitár controller
- FIFA 23 - PS4/PS5 - több db
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest