- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Jó ötletnek tartom ezeket a Cover-eket, innovatív megoldás. Minél több fajta tablet van annál jobb. Szerintem a Microsoft hozta a szükséges formát, nekik biztosra kell játszani, inkább lefednek mindent. Úgyis a programok fogják eldönteni. Itt azért van némi zavar az erőben, mert bár a Microsoftról beszélünk, a WP telefonok átütő sikere még nem nagyon jött el. Nagyon kiváncsi leszek merre indul meg a piac ezzel, nekem az az érzésem, hogy inkább az androidos tortából fognak kiharapni. Írtak páran, hogy ebben is van Apple utánzás, pedig az ellenkezője van valójában, látszik a kickstand koncepción: úgy csináljuk meg, hogy még véletlenül se hasonlítson az IPad-re. Sebességgel nem lesz gond, az ARM verzión is nagyon jól fut a Metro, ez a telefonnoknál is tetszett.
Az Intel procis változatnál látszik mennyire le akar fedni mindent a Microsoft. Ez az ahol jól látszik a szemléletbeli különbség, az Apple ezt a változatot nem hajlandó megcsinálni (nyilván átgondolták ők is a laborban). Nem tudom tiszta-e mindenkinek, hogy a teljes Windows csak az inteles esetben van. Egy majdnem 1 kg tömegű cuccról beszélünk amiben aktív hűtés van és ezt még tabletnek hívjuk, hát nekem ez már karcos
Ezt már nem biztos, hogy olyan szívesen cipelném mindenhova. Még az ipad-nél is el tudnék képzelni egy 500 Gramm alatti tomeget, bizony kényelmesebb lenne. Le merném fogadni, hogy lesz teljes OS X-es iPad, de csak akkor ha full passzívan megoldható, szép vékony méretben. 1 kg környéken teljes értékű notebookot használhatok amit nem kell felaggatni külső cuccokkal. Mondjuk nekem tetszik, mert ha jó a hűtése és csendes akkor jó HTPC frontend lehetne a saját tuti kijelző miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- Metal topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iOS alkalmazások
- Nintendo Switch 2
- Mikrotik routerek
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- iPhone 16 Pro Max 256GB napozós 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A16 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest