Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Jó ötletnek tartom ezeket a Cover-eket, innovatív megoldás. Minél több fajta tablet van annál jobb. Szerintem a Microsoft hozta a szükséges formát, nekik biztosra kell játszani, inkább lefednek mindent. Úgyis a programok fogják eldönteni. Itt azért van némi zavar az erőben, mert bár a Microsoftról beszélünk, a WP telefonok átütő sikere még nem nagyon jött el. Nagyon kiváncsi leszek merre indul meg a piac ezzel, nekem az az érzésem, hogy inkább az androidos tortából fognak kiharapni. Írtak páran, hogy ebben is van Apple utánzás, pedig az ellenkezője van valójában, látszik a kickstand koncepción: úgy csináljuk meg, hogy még véletlenül se hasonlítson az IPad-re. Sebességgel nem lesz gond, az ARM verzión is nagyon jól fut a Metro, ez a telefonnoknál is tetszett.
Az Intel procis változatnál látszik mennyire le akar fedni mindent a Microsoft. Ez az ahol jól látszik a szemléletbeli különbség, az Apple ezt a változatot nem hajlandó megcsinálni (nyilván átgondolták ők is a laborban). Nem tudom tiszta-e mindenkinek, hogy a teljes Windows csak az inteles esetben van. Egy majdnem 1 kg tömegű cuccról beszélünk amiben aktív hűtés van és ezt még tabletnek hívjuk, hát nekem ez már karcos
Ezt már nem biztos, hogy olyan szívesen cipelném mindenhova. Még az ipad-nél is el tudnék képzelni egy 500 Gramm alatti tomeget, bizony kényelmesebb lenne. Le merném fogadni, hogy lesz teljes OS X-es iPad, de csak akkor ha full passzívan megoldható, szép vékony méretben. 1 kg környéken teljes értékű notebookot használhatok amit nem kell felaggatni külső cuccokkal. Mondjuk nekem tetszik, mert ha jó a hűtése és csendes akkor jó HTPC frontend lehetne a saját tuti kijelző miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Probook 650 G5- CORE I5-8265U - 15,6" - sérült ház
- Asus ROG Strix Notebook! Ryzen 5900HX / RX 6800M / 2560x1440 IPS / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 16GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Nagyon szép állapotban!! Dell Latitude 5400 i5-8365U 16GB RAM 256GB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 8GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest