Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós kamerák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi hangfal építés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Attól függ ki mire akarja használni a tablet-et. Az átlag embernek tényleg halál feles a Windows-os tablet, mert az Android-os tablet-ekkel is megoldható hogy böngéssz, YouTube-ot nézz, Facebook-ozz, chatelj.
Viszont aki rendes munkagépnek is szeretné használni annak az Android-os gép nem lesz elég. Ebben a "tablet"-ben pont az lenne a poén hogy dolgozok rendes nagy gépes cuccokkal az iroda asztalnál (én pl. programozással keresem a kenyerem és megnézem mikor indítasz el Eclipse-et vagy Visual Studio-t egy Android-os tablet-en. Ubuntu-son már megoldható lenne, van JDK ARM-ra. de ott már megint ilyen hardver kell mert mondjuk egy Nexus7-en ha elindítok egy Eclipse-t, szerintem összefossa magát), de ha el kell rohannom meeting-re, felkapom, semmit nem kell bezárnom vagy szinkronizálnom másik eszközzel és az oda kellő egyszerűbb dolgokat (pl. jegyzetelés, vagy doksi megmutatását projektoron) meg tudom vele csinálni, minden kéznél van. Meeting után visszamegyek, lerakom a dokkba és folytatom a melót ahol abbahagytam.
Vagy otthon dolgozom valami hobbi projektemen és valamiről olvasgatni akarok, felkapom a dokkból, leheveredek a fotelba és olvasgathatok webről vagy akár a forráskódot is hiszen ezzel megtehetem.
Nem ugyanaz a felhasználási terület. Egy ilyen tablet inkább egy szűk rétegnek szól mint az utca emberének. Az a Pro jelző is szerintem a nevében erre akarna utalni. Az MS szerintem inkább az RT-t szerette volna a hagyományos tablet user-eknek szánni, csak az írtózatos halovány az Android vagy iPad már beérett, bevált ökoszisztémájához képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- Villanyszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Diablo Immortal
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Társasjáték topic
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- További aktív témák...
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 768GB SSD FHD+ 1 év garancia
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő