Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vm93hun

aktív tag

válasz rudi #18 üzenetére

Az Asus-ról én is olvastam kiszivárgott infókat (ha a VivoTab Note8-ról beszélünk) de az ára az ugyanúgy 300 dollár, mint a Lenovoé, annyi különbséggel, hogy az Asus képein nagyon mutogatják a kapacitív tollat, így feltételezem, hogy az benne lesz az árban, de azért nem veszem biztosra.

[ Szerkesztve ]

Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.

• bambano

titán

válasz rudi #95 üzenetére

én csak ilyenek alapján tudom a friss infókat, mert magamnak atomot többet nem veszek, hogy pl:
    "Az Intel régóta az ultramobil eszközök piacán való áttörésre vár, de egyelőre bármilyen termékkel álltak elő a nagy gyártók többségét az hidegen hagyta." Abu85 írta, nálatok.
    [link]: összpontszám: m 2093(z3770) 2769(amd a6-1450) 3596(exynos).

megnéztem, a kolléga által emlegetett hat hetes időtartam alatt nem volt új atomos teszt tőled a ph!n. meg mástól sem.

az intel pechje pedig az, hogy akikre számít, hogy tömegesen fognak atomot venni, még annyira sem tájékozottak, mint én.

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

• Parallaxis

addikt

válasz rudi #99 üzenetére

Ha tabletként gyenge, PC-ként meg perifériákat kell ráaggatnod, hogy használható legyen, akkor miről is beszélünk?
    A type cover lehet akármilyen jó, ha (legalábbis nekem) csak asztalnál használható kényelmesen és normál desktop módnál minden bolhafingnyi méretű (DPI növelésnél meg jó esetben homályzónává válik, rossz esetben szétesik az adott alkalmazás felülete).

Egyébként bár valóban nem sokat, de próbáltam (egy napig volt kölcsönbe, de ennyi elég is volt belőle).

--

Én csak azt nem értem, hogy ha a Microsoft rájött, hogy már vannak nagyobb felbontású kijelzők és ezeket a paraszt meg is szeretné venni és még talán használni is szeretné, akkor nem elég csak a Modern UI-t képessé tenni ezek használatára, tekintve, hogy nem biztos, hogy a kedves user azért vesz mondjuk egy 4K-s kijelzőt, hogy tablet alkalmazásokkal ökörködjön.
    Szóval, esetleg, talán nem lenne hátrányos, ha már önerőből nem megy a fejlesztés, akkor leporolják a fénymásolókat és vegyék át az OSX más működő (és biza nagyon is jól működő) megoldását és illesszék a normár desktop UI-jukhoz, mert kissé gázos, hogy 2014-ben egy desktop OS képtelen a nagyobb felbontású kijelzők normális kezelésére.

Aztán ha ez megvan, akkor már nem lesz gond 10"-os tableten sem az 1080p-s felbontással (a jelenlegi fejlesztési sebességet elnézve ez a Windows 10 megjelenéséig nem nagyon várható :) ).

• bambano

titán

válasz rudi #116 üzenetére

Azé' reménykeggyé' erősen, hogy Parci nem látja, hogy lesz.roztad a ph!-t :P :P :P

A szűk értelmezésben vett témában nem tartom és tartottam maga soha vezető szakértőnek, max. usernek, úgyhogy kérdőjelezzenek akármit, az ő dolguk, engem nem bánt. de véleményem van, ha zavar, hogy leírtam, oké, elfogadom. viszont a boltban eszerint fogok szavazni.

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

• Parallaxis

addikt

válasz rudi #119 üzenetére

Ez itt a gond.
    Tabletként nincs szükség ekkora teljesítményre, mert nincs semmilyen Modern UI-s app, ami ezt igényelné.
    Notebook-ként meg hiába a teljesítmény, ha a kijelző mérete miatt nem igazán tud olyan alkalmazást használni, ami ki is használná.
    Ha meg már rá kell dugni egy külső monitort, akkor már semmi értelme az egész hibrid megoldásnak.
    A type coverrel az a gondom, hogy ölben kényelmetlen a használata, mobil használatnál meg nem mindig adott egy asztal, ahol kényelmesen el lehet helyezni.

A skálázás kérdése nem merül ki a tabletek problémájánál, így nem lehet azzal a szőnyeg alá söpörni, hogy kivesszük ezekből a rendszerekből. A desktop gépeknél is jönnek a nagyobb felbontású kijelzők, egy 4K-s, 24"-os monitornál már elvárás lenne, hogy a rendszer képes legyen ezt értelmesen lekezelni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés