Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
Hát igen, ha azt írom, hogy "tavaly" akkor tényleg nehéz logikai ugrás kikövetkeztetni, hogy a "tavalyi modellről" beszélek. Lehet, hogy ezt kellett volna írnom, hogy mindenki megértse: "A 2012-es Surface Rt-hez képest az új modell 100 rugóval olcsóbb..."
Persze nem hittem volna, hogy ezt ilyen nehéz logikailag megugrani, valóban lehet, hogy az én hibám.Más: ha te tényleg akkora hatalommal bíró egyén vagy, mondjuk moderátor, akkor azért csodálkozom, hogy engem kezdesz el zargatni, mikor én semmi mást nem csináltam, mint bejöttem ide, és leírtam a véleményem. Erre NGA kolléga jön, és az első válasz kommentjében gusztustalanul személyeskedik.
Főleg úgy, hogy felfogni is képtelen egy olyan mondat értelmét, amit azért már egy általános iskolai szövegértéssel is meg kéne érteni.Jah, hogy a Win fanok akár milyen undorító stílusban beszélhetnek, de ha ilyen stílusban válaszolsz, akkor te leszel bannolva. Korrekt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Windows 11
- Jövedelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Mikrotik routerek
- OpenMediaVault
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4505
- iPad Mini A17Pro (2024) 128Gb Cellular 5G+Smart Folio
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest