Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
Hát igen, ha azt írom, hogy "tavaly" akkor tényleg nehéz logikai ugrás kikövetkeztetni, hogy a "tavalyi modellről" beszélek. Lehet, hogy ezt kellett volna írnom, hogy mindenki megértse: "A 2012-es Surface Rt-hez képest az új modell 100 rugóval olcsóbb..."
Persze nem hittem volna, hogy ezt ilyen nehéz logikailag megugrani, valóban lehet, hogy az én hibám.Más: ha te tényleg akkora hatalommal bíró egyén vagy, mondjuk moderátor, akkor azért csodálkozom, hogy engem kezdesz el zargatni, mikor én semmi mást nem csináltam, mint bejöttem ide, és leírtam a véleményem. Erre NGA kolléga jön, és az első válasz kommentjében gusztustalanul személyeskedik.
Főleg úgy, hogy felfogni is képtelen egy olyan mondat értelmét, amit azért már egy általános iskolai szövegértéssel is meg kéne érteni.Jah, hogy a Win fanok akár milyen undorító stílusban beszélhetnek, de ha ilyen stílusban válaszolsz, akkor te leszel bannolva. Korrekt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Elektromos autók - motorok
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Megy a levesbe az LCD-s Steam Deck
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egér probléma
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 2
- MSI+Intel Combó! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi