Hirdetés
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen videókártyát?
- Olcsó, jól szellőző mikrotoronnyal jelentkezett a DeepCool
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Az irány mindenképp jó. A naptár, az email kezelő szoftver, az Edge, a fényképeket kezelő szoftver, ha jól gondolom, már univerzális W10 alkalmazások. Ezek esetében teljes a koherencia. Most látom, hogy miután beállítottam laptopon ezeket az alkalmazásokat, mindent megosztanak egymást közt. Mintha egy gépen kezelné a dolgokat az ember, nem lenne fizikai különbség. Eddig ez nem így volt WP8 esetén.
Kicsit baszkuráltam a naptárat gépen, és azonnal megjelent telefonon is az átrendezett naptár. Ez eddig nem volt ilyen gyors, gondolom annak köszönhetően, hogy ezt a rendszer intézte, és nem volt rá külön alkalmazás. Meglepődtem, hogy ilyen gyorsan szinkronizált.(#473) pzstm : Hát egy ilyen világban élünk. Lassan kezdem úgy érezni, hogy nem szabad megszólalnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Sweet.tv - internetes TV
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest