- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos fejegységek
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sawyer_ #4451 üzenetére
1. Dual standby, azonban van benne egy smart dual sim poció. Ha beállítod, akkor ahogy indítod a hívást az egyik kártyáról, azonnal átirányítja a másik kártya hívószámát rá, tehát nem kikpacsolt telefont kap a hívó fél, hanem látod, hogy hívnak a másik számon, miközben beszélsz. Ugyanez történik, ha bejövő hívásod van az egyik számra, akkor is rögtön irányítja át a másik számot arra. Próbálkoztunk vele, nagyon gyors, kb. 2-3 másodpercen belül átirányít, tehát eléggé egyszerre kell jönnie a két hívásnak a két számra, hogy ne működjön. Szerintem szuper, szinte olyan mintha dual active sim-es lenne. Persze az már a te döntésed, hogy felveszed és akkor fizetsz az átirányításért. Én a saját két számomat ingyen hívom, ezért nincs költségem ebből.
2. Szerintem nagyon gyors. Eddig egyszer kassult be, amikor sorozatban, egymás után adtam hozzá a kapcsolatokhoz fényképeket. Gyorsan nyitogattam meg egymás után és tettem be a képeket. Amikor a .jpg + .dng fotózást használom, a 30 megás .dng képek megnyitása sem mindig gyors, de nem hinném, hogy lenne olyan telefon, ahol az lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Trollok komolyan
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged