- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sawyer_ #4451 üzenetére
1. Dual standby, azonban van benne egy smart dual sim poció. Ha beállítod, akkor ahogy indítod a hívást az egyik kártyáról, azonnal átirányítja a másik kártya hívószámát rá, tehát nem kikpacsolt telefont kap a hívó fél, hanem látod, hogy hívnak a másik számon, miközben beszélsz. Ugyanez történik, ha bejövő hívásod van az egyik számra, akkor is rögtön irányítja át a másik számot arra. Próbálkoztunk vele, nagyon gyors, kb. 2-3 másodpercen belül átirányít, tehát eléggé egyszerre kell jönnie a két hívásnak a két számra, hogy ne működjön. Szerintem szuper, szinte olyan mintha dual active sim-es lenne. Persze az már a te döntésed, hogy felveszed és akkor fizetsz az átirányításért. Én a saját két számomat ingyen hívom, ezért nincs költségem ebből.
2. Szerintem nagyon gyors. Eddig egyszer kassult be, amikor sorozatban, egymás után adtam hozzá a kapcsolatokhoz fényképeket. Gyorsan nyitogattam meg egymás után és tettem be a képeket. Amikor a .jpg + .dng fotózást használom, a 30 megás .dng képek megnyitása sem mindig gyors, de nem hinném, hogy lenne olyan telefon, ahol az lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új oprendszer, új funkciók, új lehetőségek, új csúcsmodell. De az új ablak mellett még bemásznak a bogarak, bőven kell dolgozni a szigetelésen. Az viszont már látszik, hogy ha összeáll, akkor nem lesz rossz.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest