Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ance

őstag

válasz Sawyer_ #4451 üzenetére

1. Dual standby, azonban van benne egy smart dual sim poció. Ha beállítod, akkor ahogy indítod a hívást az egyik kártyáról, azonnal átirányítja a másik kártya hívószámát rá, tehát nem kikpacsolt telefont kap a hívó fél, hanem látod, hogy hívnak a másik számon, miközben beszélsz. Ugyanez történik, ha bejövő hívásod van az egyik számra, akkor is rögtön irányítja át a másik számot arra. Próbálkoztunk vele, nagyon gyors, kb. 2-3 másodpercen belül átirányít, tehát eléggé egyszerre kell jönnie a két hívásnak a két számra, hogy ne működjön. Szerintem szuper, szinte olyan mintha dual active sim-es lenne. Persze az már a te döntésed, hogy felveszed és akkor fizetsz az átirányításért. Én a saját két számomat ingyen hívom, ezért nincs költségem ebből.

2. Szerintem nagyon gyors. Eddig egyszer kassult be, amikor sorozatban, egymás után adtam hozzá a kapcsolatokhoz fényképeket. Gyorsan nyitogattam meg egymás után és tettem be a képeket. Amikor a .jpg + .dng fotózást használom, a 30 megás .dng képek megnyitása sem mindig gyors, de nem hinném, hogy lenne olyan telefon, ahol az lenne.

Új hozzászólás Aktív témák