- Vezetékes FÜLhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
Trevize1987 #4106 üzenetére
Hehe..
Egyszer mindenkinek elmúlik a windows phone varázsa.. Én is masszív windows phone használó voltam.. Aztán tett róla a Microsoft, hogy végül is most már ott tartok, hogy soha többet, és azt sem értem, hogy mit is szerettem benne..
Már nem előnye a smoothság, sőt.. Már nem lehet azzal jönni ,hogy nem akadozik a rendszer úgy mint egy androidos telefonon.. Ilyen árkategóriában mint amiben a 950 van/volt, egy androidos készülék is akadás mentesen, tökéletesen használható és még appok is vannak rá..
Kész röhej az is, hogy a TV-ben látsz egy reklámot vagy újságban, és, hogy töltsd le az appot ami android és IOS rendszerekre van.. 100-ból 99 app nincs meg WP-re.Én csodálkozok azon, hogy valaki még vesz ilyen telefont és azon is akik még nem tértek át droidra vagy IOS-re..
-
MK VII
veterán
válasz
turbulencia8 #4013 üzenetére
Erre a tokra +1!!
Nagyon masszív és jó a fogása. Mintha a telefon része lenne..
Igaz én P9-re vettem, de fantasztikus ez a tok és pár száz forintot megér. -
MK VII
veterán
válasz
Lalikirály73 #3970 üzenetére
Ez az app problémája. Nekem Huawei P9-cen szopta a netem mint a marha.. Azóta nem használom..
Illetve amit Cooley18 javasolt még azt megcsinálhatod.
-
MK VII
veterán
válasz
Lalikirály73 #3968 üzenetére
A tipp, hogy nem használod..
Rohadt sok forgalmat generál.. Nem tudsz mit csinálni..
Videók automatikus lejátszását kikapcsolod, azzal tudod csökkenteni a forgalmat, de különösebben nem.
Nekem mindig elég volt 500mb-os netem. Havonta még 200mb maradt is.. Elkezdtem használni az FB appot és már a fordulónapom előtt egy héttel sikított a telefon, hogy elfogy a keret pedig azóta már 1GB-ra emelték a csomagomban. -
MK VII
veterán
válasz
Intel fan11 #3964 üzenetére
Az én véleményem, hogy újonnan nem vágsz bele ebbe a telefonba, csak akkor, ha nagyon kedvező áron van.
Használtan 65-70 ezer forint magasságában találsz aprón... -
MK VII
veterán
Az a baj, hogy az alkatrész árak nem követik a készülék aktuális eladási árait.
180 ezres készülékbe 70k a kijelző csere. Csak ugye már rég nem 180 ezer ez a telefon.
A reális ára a kijelző cserének olyan 35-40 ezer forint lenne a mai piaci árakhoz viszonyítva.(#3890) mflex
Használt piacot elnézve igen sok viszont nem használt kijelzőt építenek be a készülékekbe..
Csak halkan jegyzem meg, hogy szerintem nem is gyári kijelzőt tesznek ilyenkor bele hanem után gyártott kínai fost. Lumiákhoz nagyon sok után gyártott nem gyári alkatrész van.. Sőt.. Szinte már csak azt kapni hozzá... Még a szervizben is sokszor olyat építenek be, mert gyárit már nem tudnak szerezni. -
MK VII
veterán
válasz
Trevize1987 #2950 üzenetére
Na igen... Titeket meg is értelek, ha morgolódtok..
-
MK VII
veterán
Miért kapcsolja ki a 4G-t?
Egyáltalán nem eszi jobban az akksit, sőt takarékosabb mint a 3G..
Másrészről meg, ha nem nagyvárosban lakik és nem Vodafone-os akkor a 3G hálózat még gyatrább, ezért még jobban zabálja az akksit..
4G nem azt jelenti, hogy több lesz az adatforgalom csak gyorsabban szedi le azt a mennyiséget amit mondjuk 3G-n.. Természetesen ez is függ attól, hogy hol tartózkodik.
A 2G meg pont nem az igazi.. Az meríti jobban az akkut. Ráadásul a hívásminőség is sokkal rosszabb..Mindennek pont az ellenkezőjét írtad le..
-
MK VII
veterán
Természetesen úgy értettem, hogy az OS is hozzátartozik a teljesítményéhez.
Biztos, hogy, ha egy droid rá van engedve az A9-re akkor messze nem hozni ilyen teljesítményt.. Viszont ahogy Te is írtad, a hardver és az OS együtt ér valamit.
Ha a doridot úgy tudnák optimalizálni mint az IOS-t akkor még mindig nem kellenének 8-10 magos csodák az alá sem.. -
MK VII
veterán
Pont nem az a dolga, hogy droid alatt szolgáljon...
Jól optimalizált rendszer az IOS, beéri 1-2GB rammal is bőven... Csinálja meg a google is a drodot ilyenre és villantson..
Ne csak azt nézzük már, hogy az alma hardvere, hogy teljesítene droid alatt..
Nézzük a másik oldalát is.. IOS-t tennénk droidos hardverre akkor kb 10 évig megállhatnának a hardver fejlesztéssel, mert szükségtelen lenne.. -
MK VII
veterán
válasz
Cooley18 #2333 üzenetére
Csak a mihez tartás végett.
"az alma meg fele annyi (hardveres) tudással drágább"Azzal a fele akkora hardveres tudással mégis lekörözi a legnagyobb SOC-os csúcs droidokat is..
Az A9 a maga két magos processzorával túlszárnyalja teljesítményben a 6-8 magos Snapi és Exynos processzorokat..
Nem azt mondom, hogy ez miatt drágábbnak kell lennie, de nem ez a mérvadó egy alma árazásánál..Én Iphone SE-t vagy 6S-t azért nem vennék, mert szörnyű a kamerája. Fapados és még ráadásul egy közeli képet sem lehet vele lőni ami korrekt lenne. Sajnos volt szerencsém kipróbálni. 20 ezret nem adnék egy i6s-ért.
-
MK VII
veterán
válasz
pprod94 #2284 üzenetére
Én is ezt mondtam mindenkinek, még 1 évvel ezelőtt..
Azóta semmi pénzért nem jönnék vissza WP-re. Igaz most sem droidon vagyok, hanem IOS-en, de a P9 miatt vissza fogok váltani... Számomra meg most már a WP azt ami mindenképp kerülendő, holott nagyon sok Lumiám volt és a barátaimnak is hirdettem az igét, hogy váltsanak WP-re, mert az a faxa.. -
MK VII
veterán
válasz
s7evcsenko #2089 üzenetére
Én úgy emlékszek, hogy trükközéssel lehet FM rádiót varázsolni rá...
Ha jól emlékszem akkor amerikai régiósra kell állítani a telefont és bedugott fülessel, ki-be kapcsolni aztán letölteni rá az FM rádió appot és valahogy így..
Dupla koppos ébresztés talán várható, de nem biztos, hogy lesz rá. -
MK VII
veterán
válasz
#31816946 #1998 üzenetére
Üdv..
Én már csak az üzemidő miatt is az S7 mellett döntenék.. 7-8 órás SOT-okról írnak... OS is jelenleg jobb a W10M-nél. Kamerában sincs szinte semmi különbség, vízálló. Többet nyújt az S7 viszont drágább is.. Dönts az igényeidhez mérten. Megéri a felár az S7-nél vagy elegek a 950 által nyújtott dolgok. -
MK VII
veterán
Kint voltam a Veletech-en és megtapogattam a win10-es Lumiákat.. Köztük a 950 és 950XL modelleket is.
Egyáltalán nem fogott el a "must have" érzés.. Lassan tényleg időszerű lesz a telefonvásárlásom, és még körbe akartam nézni mit is tud..
Még a kínai eustockos telefonok nyomogatása közben is több bizsergést éreztem mint a 950-nél..
Nem tudom mi lett velem... 1 évvel ezelőtt még úgy éreztem, hogy én már világ életemben a Windowsos Lumiáknál kötök ki, mert annyira meg voltam velük elégedve és több típusom is volt.. Erre jön a Microsoft ezzel a valamivel és teljesen tönkreteszi a Lumia varázsát a prémium kategóriában...
Azért írtam le ezeket, mert őszintén szólva haragszom rájuk.. Amennyire szerettem a Windows mobilokat most annyira nem jönnek be..
Én azt hiszem, hogy az eladási statisztikák eléggé tükrözik az én véleményemet is...Srry, hogy ezzel traktáltam az itt jelenlevőket.. Pörgessetek nyugodtan át a hsz-em felett..
-
MK VII
veterán
De azt írtam.. Illetve csak volt, mert a Balaton mélyén pihen.. Jelenleg telefon nélkül vagyok és arra várok, hogy egy kihagyhatatlan ajánlat jöjjön velem szembe egy szép és igényes telefon "személyében".
Miért a 4S nem szép telefon? Üveg elől üveg hátul és teljesen korrekt az összeszerelési minősége is.
Szerény véleményem, de a 4s az egyik legszebb iPhone.. Picit kicsi a kijelzője, de sebaj.Jelenleg a L950-től nem csak az anyaghasználat tart vissza hanem az OS is.
Meg igazából ebben a hónapban fog megjelenni egy két másik gyártótól is új modell szóval várok még vele. -
MK VII
veterán
válasz
Gusztáv #1718 üzenetére
Na igen.. Én kifejezetten érzékeny vagyok rá, hogy egy telefon szép és minőségi is legyen ne csak nagy tudású, mert nem bírok elviselni a telefonokon semmilyen tokot vagy fóliát. Natúr szoktam hordani a készülékeimet.
A kamera valóban nagyon jó ebben a készülékben bár ilyen minőségben már több alternatíva is van. -
MK VII
veterán
Értem én, hogy szép hátlapokat lehet kapni hozzá, de azért az MS kicsit fordítva ült a lóra mikor elhatározta, hogy folytatja a Lumia vonalat. Közük nincs ezeknek a telefonoknak a régi Nokia minőséghez és egy ilyen áru készüléknél joggal várná el az ember, hogy alapból minőségi telefont kap kézbe. De alapvetően szerintem nem az.. Szerintem..
-
MK VII
veterán
válasz
bluemirage #1713 üzenetére
"Helyette Huawei P8, de inkább a mostani P9, vagy Iphone SE lesz."
Pont ezt a három telefont néztem én is ki magamnak.. A P8 valami eszméletlen szép és prémium anyaghasználattal rendelkező telefon. A P9 szintúgy egy két újabb ficsőrrel.
iPhone SE nálam azért jött számításba, mert jelenleg pont 4S-ről fogok váltani én is.
Huawei-ekben az is tettszik még, hogy ugyan úgy menü nélküliek mint az iPhone.Ha lenne használható Lumia a piacon ami tényleg minőségi anyagokból lenne összerakva, nem vacilálnék, megvenném. Szívem egyik csücske a Lumia vonal, de sajnos elkúrták.. Nem kicsit, nagyon...
-
MK VII
veterán
"Folyamatosan követem már hetek óta az fórumot."
És még mindig úgy gondolod, hogy ilyen telót szeretnél venni? Furcsállom..
Ha magamból indulok ki, mert én is erre a telefonra pályáztam, akkor már rég letettem volna róla a helyedben...
Az én véleményem, hogy messze nem éri meg az árát ez a műanyag csoda.
Nagyon kezdetleges az OS és koránt sincs minden rendben vele. Az meg, hogy mennyibe kerül az kész vicc egy ilyen középkategóriás külső mellett.. Mire meg kiforrja magát az OS addigra 1ft-ért dobják utánad a szolgáltatók a legolcsóbb csomagban, hogy megvedd..Igen minden telefonnak vannak hibái.. Nincs tökéletes telefon. Viszont ez a telefon nagyon messze van attól, hogy mindenféle sallang nélkül használható legyen. Gyakorlatilag egy teszt készülék amit horror áron mérnek, mert zászlóshajó.
Két haver is vett ilyen telefont.. Az egyik közülük 1 hét után adta el a másik még küzd vele, de már többször oda jutott, hogy földhöz vágja.
Lényeg a lényeg... Sokkal jobb, prémiumabb külsővel rendelkező készülék van a piacon jelenleg mint ez.
-
MK VII
veterán
Nem tudom melyik országban nézed az iPhone 5s-t, de Magyarországon 110e ft-ért új függetlent kapsz.
Összegzést kérsz az itt jelen levőktől? Ugyan azokat a válaszokat fogod kapni mint pár száz hozzászólással ezelőtt.. Van akinek nagyon tettszik és elfogadja a hibáival együtt és sokan vannak akik már kiábrándultak belőle és el is adták... Szerintem a legjobb, ha megveszed és magad döntöd el, hogy meg tudod-e szeretni..
-
MK VII
veterán
Milyen érdekes nem?
Amíg a Nokia kezében volt a telefongyártás érdekes módon az OS is megfelelő volt a készülékekhez és a flagshipek is tökéletesen működtek sőt minőségileg is sokkal jobbak voltak.
A Microsoft beállt az Androidos és iOS-es, "hogy tegyünk tönkre egy telefont az OS-sel" sorba. -
MK VII
veterán
válasz
tomboy0013 #678 üzenetére
Apró tele van eladó 950 meg 950XL-ekkel...
160-ért dokkolóval MediaMarkt-os vásárlás..
Dúrva, hogy alig jelent még meg, de már ennyien eladják.. Gondolom nem bírják kivárni míg használható lesz a Win10M. -
MK VII
veterán
Jó jó srácok.. Értem én..
Lehet azért vagyok ennyire felháborodva, mert tényleg nagyon szeretem a Lumiákat és rossz ennyi hibáról olvasni.. -
MK VII
veterán
Hát.. Ha én baromságokat írok akkor Ti is akik használjátok..
Ez bugzik az szar amaz FC-zik ez nem kapcsol be.
Nem én írok ennyi hibát erről a ketyeréről hanem Ti..
Vagy ilyenkor mikor valaki leírja a véleményét úgy, hogy olvassa a topikot és összerakja belőle a képet akkor már mindjárt teljesen tökéletes a készülék?
Ne nevettess már..(#601) Klaus Duran
Ok. Kiadták RC szoftverrel.. De miért adták ki RC szoftverrel?
Míg Nokia gyártotta a Lumiákat ilyen nem fordult elő.. Megvetted és használtad a telefont.. Semmi gondod nem volt vele.. Néha jött egy frissítés, de nem ilyen óriási bugokra..
És igen tudom miről beszélek... Nagyon sok Nokia Lumiám volt.. Több féle és egyiknél sem tapasztaltam soha ilyen dolgokat amik ennél a telefonnál előfordultak..
Ok Szar az OS.. De akkor miért adták ki?
Amit már említettem.. Oda süllyed a windows phone is mint az Android.. Bugzik és szar az egész... -
MK VII
veterán
válasz
hroberto #598 üzenetére
Ami mint tudjuk azt jelenti, hogy:
"Globálisan annyi telefont visznek vissza garanciába, hogy a boltokból vissza kellett rendelni a készülékeket, hogy ki tudják elégíteni a garanciális cseréket.."Miért érzem azt, hogy mióta nem a Nokia gyártja a Lumiákat azóta kalap szar az összes.. Kivétel nélkül.
Ugyan arra a sorsra jutott mint az androidos csodák amik tele vannak bugokkal meg hibákkal..
MS köszönjük!.
Terveztem egy ilyen telefont, de ahogy a topikot olvasom egyre jobban megy tőle el a kedvem...Nokia 6310i forever..
-
MK VII
veterán
Köszi a tesztet..
Ezt a telefont néztem ki egy majd jövőre esedékes hűségakció keretében megvásárlásra..Hááát.. Nem vagyok tőle elájulva.. Nagyon kedvelem a Lumiákat, de mióta nem a Nokia gyártja azóta elfelejtettek ezek a telefonok számomra szimpatikusak lenni.. Nem tudom miért van ez..
Jól veszem észre, hogy a hátlapon azt a két kis pöttyöt ami alatt a mikrofonok vannak, nem sikerült egy vonalba helyezniük? Vagy csak a videón nem látszik helyesen?
Meg azért mondjuk egy Hyperspace buli után reggel kíváncsi vagyok, hogy az arcfelismerő feloldja-e a telefont..
Illetve, ha pl tényleg úgy alakul, hogy nem ismer fel, mert mondjuk a fejemen ül az asszony akkor máshogy fel lehet oldani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Új oprendszer, új funkciók, új lehetőségek, új csúcsmodell. De az új ablak mellett még bemásznak a bogarak, bőven kell dolgozni a szigetelésen. Az viszont már látszik, hogy ha összeáll, akkor nem lesz rossz.
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nők, nőügyek (18+)
- Commodore 64
- Gitáros topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Futás, futópályák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest