Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SSD kibeszélő
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Egér probléma
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Voyage_
aktív tag
válasz
madboyhun #34 üzenetére
Nekem a gépre egy 32"-os fullhd tv van kötve.
Mivel jobb egy xbox, mint a gép?Volt 3 xboxom is, egy a legelején, egy akkor, mikor kijött a hdmi csatis, egy elite meg akkor, mikor kijött a jasperes.
Mind a 3 brutálisan hangos volt, és gyakorlatilag autós gammákon kívül szinte mindenre hulladék az a kontroller.
El is adtam, 3-4 játék miatt nem éri meg fenntartani. Forza 3 miatt gondolkodtam rajta, de kedves Logitech meg MS nem akarja, hogy G25 menjen boxon, így maradna maximum valami másik kormány. Na ja, csak ahhoz nincsen kuplung, nincsen H váltó, nincs ilyen kormánykerék, nincs ilyen minőség, kontrollerrel meg szimulátorozni az kb olyan, mint szóval verekedni.
Tudom, hogy van hozzá xfps, amire rá tudom dugni a billt, de attól az irányítás ugyanúgy kontrollerre van szabva, szóval borzalmas billzettel.Szóval nekem nem kell többet xbox. FPS-re 100%-osan alkalmatlan, komolyabb szimulátorhoz meg komoly kormány kell, ami csak pc-re van.
Pl.: GTA 4-et próbáltam boxon tolni, kb 2 óra kínszenvedés, és szarakodás után meguntam. PC-n meg simán végig tudtam vinni, tudtam lőni, vezetni rendesen, stb, box-al ez lehetetlen volt.
-
K1sK0cK4
csendes tag
válasz
dobobazsy #35 üzenetére
Simán jó, de ha lenne 120K akkor simán megcsinálnám, mert azért vannak olyan játékok amin PC-n jó tolni, és vannak amit meg konzolon, én személy szerint mint a két cuccost pártolom, mert van mikor unom a boxot akkor lejövök egy kicsit gépen játszani, csak az a probléma hogy nem olyan a gépem hogy még közepesen is vigyen valami mai játékot, mert megpróbáltam most itt példának veszem a Gears of War 1. részét és az se ment.... úgy hogy én nem is tudok játszani, és ez nekem baj mert boxon meg nem bírok LIVE.-on multizni és kedvem lenne online tolni, de nem mivel az én gépem csoda hogy a World of Warcraft.-ot elviszi egy minimális szaggatással, de az is csak Ogrimarba, szóval időnként jó játszani mindkettővel..
Én csak ennyit bírok mondani -
dobobazsy
őstag
válasz
madboyhun #34 üzenetére
akkor vegyél mindegyikőnknek egy-egy elit xboxot, beállunk a sorba. szerintem mindenki el tudja dönteni, hogy Xbox-ozik vagy PC-zik. nekem volt Xboxom és hamar beleuntam, ezért inkább eladtam és ráköltöttem a gépre az árát.de hamár mindenki javasolja a sajátját, akkor énis javaslom az én ötletem: szerintem nincs annál jobb ha van egy géped ami nem egy erőmű, de úgy közepesen fussanak rajta a mai játékok(egy ilyen gép nem túlzottan drága, 50-60k-ba belefér), és mellé egy premium xbox azt cső.. nem forradalmi?
-
madboyhun
tag
te de most nem azér de szerintem kényelmesebb XBOX 360-on filmet nézni mint a gépről nem?
---------
A Továbbit a gépfanatikusoknak mondom: Ha van pénzed gépre akkor van pénzed XBOX360-ra is! Az Elite aláz jópár gépet a piacon és csak 75ezer 2 játékkal(576)!
Én mikor vettem az MW2-es Super Elite-t, sokkal jobb játékélményem van azóta vele mint a PC-vel, + a PC rendszerigénye mindíg növekszik és nem kicseszés hogy xboxra jönnek ki az excluzív gamek mert azon nem fagy.(vagy ha igen na az baj!) a másik PC-n nézd meg már mien a Guitar Herovagy hol nyomsz olyan FiFA meccset a haverokkal vagy tesóval hl nyomsz olyan Tekken fight-ot?
-
xbox37
csendes tag
Végülis megértem a MS-ot, ezzel próbálják rávenni az embereket, hogy vegyenek x-boxot, játszanak az ő konzoljukkal. A Sony is ugyanezt csinálja,egy rakás olyan játékot ad ki ami csak a saját platformjukra jelenik meg. Nincs ebben semmi meglepő, nem kell szidni ezért a MS-ot.
-
tiv83us
veterán
válasz
Mr.Csizmás #25 üzenetére
Helyettuk most itt van a sok PC-fighter tizeneves.
-
CsongesZ
csendes tag
azt akarják, h akik szeretnének játszani ezekkel, azok vegyenek xboxot hozzá..
-
Def26
félisten
válasz
LackoMester #26 üzenetére
Igen, baj?
Mr.Csizmás:
-
nsrking
senior tag
Ez igen. Így tovább microfos....
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ennyi egyszerű, frusztrált, gyűlölettől fröcsögő fotelhuszárt egy rakáson, meg vagyok lepődve. Ennyire fáj az élet?
-
Mr.Csizmás
titán
régen sokkal jobb volt, amikor nem volt itt a sok konzolfighter tizenéves
-
Jander
senior tag
Na és megint jön a PC sírás, akinek annyira fáj, hogy nem jönnek jó játékai PC-re, vegyen konzolt! Annyiszor ki lett tárgyalva már, hogy unalmas.
-
válasz
wednesday #22 üzenetére
nekem pc csak fps pl cs source vagy talán még online game mint pl wow többi csak xbox
pl batman nagyon fasza volt xboxon tv elött
játékoknál ugye bár a vezeték nélküli full analog game pad sem hátrány...
és akkor még nem beszéltem a sör melletti 4 es fifa partiról ami ügye überelhetetlen pc vel...
-
wednesday
őstag
Nekünk ott van a nagy szobába a 42 colos FullHD TV. Rákötöttem a PC-t még régebben, tényleg marha jó a látvány és az elején tetszett is. De aztán visszahoztam a gépet a 17 colos CRT elé, nekem ez jobban bejön.
No nem az, hogy kis CRT-n játsszak, hanem itt sokkal jobban el tudok mélyülni a komolyabb játékokban.
A TV előtt a látványos, pergős játékok a jók, de az RTS, RPG, FPS nem jött úgy be.
( A DMC 4 gamepaddal, na az jó volt TV előtt) -
Hiftu
senior tag
Szerintem, amit itt a MS csóka felhozott az nem elöny, hanem hátrány a játékosoknak.
Sőt szerintem még az MS imidzsének is.
Mert mit is mondott?
"Nézzétek, ilyen sok játékot NEM ENGEDTÜNK más gépre is megcsinálni."
Mindegy, költsék patikára... -
vegyetek xboxot nem olyan halálosan drága .. egy vga ára ... nekem van mind kettő....
szerintem ezerszer jobb tv elött dirt 2 zni mint a 20 colos monitoron...
-
Pubszon
veterán
Jo lenne ha befejezned a provokalo warezes temat, legkozelebb gondolkodasi idot is kapsz ra.
[ Módosította: tiv83us ]
-
nofi
addikt
Ezen nem lepődök meg. Amikor már annyiba fájt egy box mint egy videokártya nekem sem volt kérdés...
-
-
Spancho
senior tag
Én már a nyár elején megvettem a boxom és jól kiegészitik egymást a pc-vel.
A gépet inkább netezésre / filmezésre / zene / online játékokra használom az X-box-ot meg minden másra ,lehet többen is játszani jó játékok vannak rá ,nem billen kell nyomogatni.
(És nincs is jobb egy kis fifa bajnokságot lenyomni az ismerősökkel)
Szóval nem kell szidni a konzolokat meg a pc-seket. 40k körül van most 1 alap box venni kell és nem lesz sírás -
kelzsoca
félisten
Egy kicsit módosítva az utolsó gondolat:
a vásárlók azt a nézetet vallják, hogy olyan konzolt kell majd venniük, amelyre a legtöbb exkluzív cím fog megjelenni a jövőben, és le tudják warezolni. Márpedig a Microsoft pont ezt akarja elérni az XBOX360-al.
Mert PS3-ra tényleg nem jelennek meg nagy címek:
- Uncharted sorozat
- God of War sorozat
- Metal Gear Solid 4
- Heavy RainÉs még lehetne sorolni....
-
wednesday
őstag
Én nem fogok venni, ugyanúgy fenn kéne tartani attól még egy PC-t. Ami érdekel az még így is 90%-ban megtalálható itt. Aztán szeretem az RTS-eket is, Total war stb, emiatt úgyis kéne a PC. Mivel nem vadi új játékokat vásárolom, hanem pl Steames akciók közül is gyakran szemezgetek, ezért sokkal drágább lenne a konzol játék megvásárlása.
-
LackoMester
addikt
Variál a Microsoft, új potencionális vevőket keres, a régieket megtartva, üzlet az egész,
A Forza3-mon kívül, (meg néha Fifa-t a heverokkal)semmit nemnyomok boxon, a PC-n sokkal jobb. Box inkább az asszony szakterülete, Naruto-k, Blue Dragon, Pure. Nálunk márcsak ígyvan, de jólvan.
PC NO.1 -
Zsoccc
senior tag
-
Mr.Csizmás
titán
és még büszkék is erre?!
lámpavasra velük, a zikszboxukkal együtt
-
wednesday
őstag
A Splinter Cell: Conviction se jön PC-re?
Ez nekem új.
Akkor most már értem az egészet. Az MS fel akarja venni a versenyt a PS3-al és most bekeményít. Akkor viszont tényleg búcsút lehet inteni a Falbe 2-nek is.
-
FRENK1988
veterán
Akkor k@pják be
Ilyen szintem kib@szni a PC-s néppel. Szégyen
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest