- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Asztrofotózás
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorXIII
őstag
válasz
AeSDé Team #133 üzenetére
Miért? 7770 támogatni fogja a DX12-t.
-
TaylorXIII
őstag
Erre most nem tudom mit kéne írnom de én csak annyit akartam ebből kihozni, hogy nem a Ryse meg az Infamous lesz a csúcs. Ez még csak a kezdet. 8800 GTX izmos kis kártya tényleg és oké, hogy még ma is elég erős de a ps3 vga-hoz képest mennyivel erősebb volt már. A fogyasztás, hangosság, méret meg konzoloknál döntő nemde? Ezért konzolnál nem lehetett volna 8800 GTX-et meg más nagy fogyasztó kártyát belerakni vagy esetleg később cserélni erősebbre. Egyébként te ezt most miért írtad nekem és mit akartál ebből konkrétan kihozni?
-
TaylorXIII
őstag
válasz
cskamacska #84 üzenetére
Ezt most nem egészen értem. DX 11-gyel nem kompatibilis a 8800GT így semennyire sem kompatibilis. Itt most a GCN teljesen a Kepler, Maxwell meg részben kompatibilis és a Fermi meg még éppen az. Majd a játékok fejlesztői döntik el, hogy mennyi dologra építenek a sok opcionális dolog közül. Az AMD GCN tudja a legtöbbet de ettől még nem feltétlen lesznek kihasználva a benne rejlő lehetőségek ha az NVIDIA-n múlik.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A GDC-n meglehetősen kevés adat került elő erről, de az elmúlt egy hétben sok apró részletre fény derült.
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Garanciális GIGABYTE GeForce RTX 4060 AERO OC 8G Videokártya
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- 3DB gyönyörű EVGA GTX260-275-285 Eladó !!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest