- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós kamerák
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Azt hittem van kedvenced. De igazad van, hogy ezek az epizódok egy nagy egészet alkotnak. Amint végzek (remélhetőleg ma) a 3. résszel. Elolvasom a blogodon, a Portable Ops szövegkönyvét. Aztán nyomom a Peace Walker-t
Majd utánna a Rising. De hiába tudom, hogy az egy spinoff, és nem Solid rész, azért már most vannak előitéleteim a sztorival kapcsolatban, mégpedig azért, mert a 4. részben felszámolnak minden magánhadsereget. Erre a Rising-ben mint ha mi sem történt volna, azok az ellenségek.. Bár még csak ennyit tudok róla, lehet a történet majd magyarázatot ad erre, de így érdekes. -
oriic
HÁZIGAZDA
Jókat kérdezel. MIndegyik rész tetszett nekem, mindegyiknek megvolt a feelingje. Mondjuk MSX részek kimaradtak, első részt meg csak szövegkkönyvként olvastam. Második rész tetszett, a harmadik is állat volt, a negyedik meg űber epic. Szerintem az összes játék egyben egy nagy brutális király cucc.
-
.LnB
titán
Simán megoldanám egy kis fricskával:
"Látod Snake ha PS3-ad lenne nem kéne most lemezt cserélni"..
Ennyit simán megérne, hogy jöjjön Xbox-ra.Én megvettem a 4.részt. De nem adom tovább. Nincs Ps3-am de sose adom ki a kezem közül azt a játékot!
Nektek melyik rész a kedvencetek?
-
Vinyard#
aktív tag
Újabb kötelező vétel PS3 tulajdonosoknak. És olcsó!
-
.LnB
titán
Megelégednék egy Xbox-os verzióval is. Azt nyilatkozta Kojima, hogy ezért nem jön Xbox-ra mert sok lemez kellene a 4.részhez. Szerintem egy ilyen gyűjteménynél másodlagos, hogy mennyi lemezt tartalmaz.
Én egyébként jelenleg nagyon MGS lázban égek. Miután megláttam az 5.rész E3-as trailer-ét. Eldöntöttem, hogy nekem ezt a sorozatot muszáj végigjátszanom. Gyorsan cseréltem egy PS3-at, megvettem a 4.részt és végignyomtam.
(Kicsit mondjuk butaság volt a 4.résszel kezdeni de nem bánom.) Utána pedig szép sorban az első résztől, és jelenleg a 3. végén járok. De már xbox-on. Annyi jót olvastam erről a sorozatról, és mind igaz. Elképesztő, monumentális az egész.
És ami a legérdekesebb, hogy milyen régi játékok, és jobban élvezem mint bármelyik mai játékot. Mindent vitt nálam. Aki esetleg nem játszott vele annak tiszta szívből ajánlom! (gondolom nincs sok ilyen ember már) -
gabipaci
őstag
Ejj, ha PC-re jönne...
szerk, dupla
-
gabipaci
őstag
Ejj, ha PC-re jönne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Automata kávégépek
- UHD filmek lejátszása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Autós kamerák
- Formula-1
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- További aktív témák...
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest