Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Megelégednék egy Xbox-os verzióval is. Azt nyilatkozta Kojima, hogy ezért nem jön Xbox-ra mert sok lemez kellene a 4.részhez. Szerintem egy ilyen gyűjteménynél másodlagos, hogy mennyi lemezt tartalmaz.
Én egyébként jelenleg nagyon MGS lázban égek. Miután megláttam az 5.rész E3-as trailer-ét. Eldöntöttem, hogy nekem ezt a sorozatot muszáj végigjátszanom. Gyorsan cseréltem egy PS3-at, megvettem a 4.részt és végignyomtam.
(Kicsit mondjuk butaság volt a 4.résszel kezdeni de nem bánom.) Utána pedig szép sorban az első résztől, és jelenleg a 3. végén járok. De már xbox-on. Annyi jót olvastam erről a sorozatról, és mind igaz. Elképesztő, monumentális az egész.
És ami a legérdekesebb, hogy milyen régi játékok, és jobban élvezem mint bármelyik mai játékot. Mindent vitt nálam. Aki esetleg nem játszott vele annak tiszta szívből ajánlom! (gondolom nincs sok ilyen ember már)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- Autós topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Ford topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Windows 10
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch konzolok garanciával + kiegészítők - konzol beszámítás ok ! - FRISSíTVE 08.24.
- Xbox mini kormány kiegészítő - Xbox One, Xbox Series X és Series S kontrollerekkel
- Playstation 4 Pro - Ps4 Pro 1TB Tartozékaival + ajándék játékokkal
- Monster Hunter Wilds Használt Ps5
- PlayStation 5 teljes karbantartása, pasztázással folyékony fémmel 1 órán belül!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Új, csak kipróbált Philips 41,5" / 105.5cm 4K OLED 138Hz 98% DCI-P3 0.1ms
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest