Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
Már több mint 60 millió PS3-at adott el a Sony. Ezt nem nevezném szűk rétegnek és hozzávhetjük azt is, hogy ebből bizonyára nem keveset az MGS rajongók vettek meg, mert az MGS4 is exkluzív.
Viszont nem igazán reklámozták ezt a játékot, inkább ez volt a hiba. Én pl. most hallok róla először.
-
maross
nagyúr
Hat nem tudom mikor es hova fejlesztik, csak azt, hogy regota nem tudok vele jatszani, mert nincs szerver. Legjobb tudomasom szerint most sincs. Nem fejleszteni kene, hanem online hozni azt ami van.
szerk:bar ahogy most olvasok egy topicot, lehet megis van online valami, hetvegen utananezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest