- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
Új hozzászólás Aktív témák
-
F e Z o
veterán
Nem egy nagy dolog ez a vizes dolog, az meg hogy 60k-t költ rá valaki, az se normális. Az én szivattyúm egy régi ordasi, csendes, szinte nincs is hangja, talán 2-3k volt anno. A hőleadóm egy régi traktor klima hűtő 3k-ért vettem, olyan mint a mora2-es, csak ez 2 soros, meg nem szép lammellás, hanem ütött kopott. A blokk egy kicsit húzosabb volt 6-7k, de minden bizonnyal van hozzá 1156, 1366 lefogató. Amire még költöttem az csövek, csatik, mondjuk legyen 3k. Akkor hol is vagyok most? kb 15knál járok, s minden megvan. A régi 3850-esem is volt viz, persze az is házilag, a gyári blokkot átalakitottam, rádobtam egy 5*5 ordasi blokkot, s csendben volt meg nem melegedett. 4870-re se lesz sokkal drágább, csak ott ugye figyelni kell jobban a vrm-re is. Tény nem tuningolok orrba-szájba, mert felesleges, a proci bőven elég alapon is majd minden játékhoz a 4870 mellé, 2048*1152 felbontáshoz. Én nem a csicsára adok, hanem a csendre.
-
F e Z o
veterán
Aki 20k körül vesz egy léghűtést, az véleményem szerint már nem normális. Annak már nem a hűtési teljesitmény számit, csak hogy elmondhassa, neki egy olyan hűtője van.
#9 aram01 : sok újat már nem tudnak kitalálni, csak a formával, a hőleadófelülettel, meg a venti méretével tudnak játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Proxmox VE
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest