Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• csabi63

senior tag

válasz lappa86 #67 üzenetére

Ne legyél ilyen értetlen. :) Több százmillió ember nevében nem beszélhetek, de nálam megvan a funkciója. Most is itt áll az íróasztal sarkán, mint 10 hüvelykes kistévé. Tolom monitoron a Football Manager 16-ot, közben fél szemmel rásandítok, hogy áll a meccs az M4 Sport HD-n. Sokszor fél napokat megy, nem divatcikk. Annyira nem, hogy a házat kívülről még nem látta sem ez, sem az elődje.

Böngészésre is kifogástalan, bár arra nem használom. Nem is azért vettem. 10+ weboldalat pedig a PC-n sem nyitok meg egyszerre, majd éppen androidon akarok. Tartalomfogyasztásra is megfelel, régi SD sorozatokat csak azon nézek. Nem tolom rá 50 hüvelykre a szemetet. Hiába a "nagyon okos" TV képjavító, media player imprex, anyám tyúkja, a sz@r az is marad. Kis képernyőn viszont teljesen elviselhető. Valamint a napi Nemzeti Sport olvasást is ezen végzem. Tiszta Hawaii asztalra feltett lábbal, hátradőlve a fotelben lapozgatni.

Szóval nálam igenis megvan a helye a tévé, monitor mellett is.

[ Szerkesztve ]

• csabi63

senior tag

Én háttér tévének használom a 10 hüvelykes Asus-t a Horizon Go-val. Plusz régebbi SD sorozatokat is azon nézem. Böngészni is kényelmesebb, mint a telefon. És nem kell beindítani a PC-t, ha valaminek hirtelen utána akarok nézni. Amolyan otthoni mindenes. Nem vágnék eret magamon ha nem lenne, de ki tudom használni.

Új hozzászólás Aktív témák