Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• joghurt

addikt

válasz moonman #46 üzenetére

És egy olyan Javascript, ami egy nagyobb táblázat oszlopait színezi át az egeret követve (különösen, ha bénán van megírva, mint a tablecloth, ami a háttérszín helyett a cella osztályát cseszteti)? IE-ben használhatatlanul lassú egy párszáz soros táblázatra, a többi böngészőben probléma nélküli.

Azért az x leglátottabb oldal betöltésére való optimalizálás bár bizonyos szempontból megalapozott, számomra teljesen irreleváns. Az x leglátogatottabb oldalból szerintem én egyet sem szoktam olvasni. Más oldalaknál viszont hiába renderel gyorsabban mondjuk az IE, egy másik böngészőben mégis gyorsabban megkapom az oldalt - mert van AdBlock, amivel máris kiszűrtem egy csomó felesleges renderelnivalót.

Penge_4: Még az MS sem állítja, hogy az IE8 100%-os lenne az Acid3-on. Az újdonságok között említenek pár improvementet, meg hogy a jobb szabványosság jegyében támogatják a CSS 2.1-et. [link],
    [link]

Új hozzászólás Aktív témák