Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
válasz
Lampard19
üzenetére
Te nagyon magadra veszed a dolgokat, ehh valamit nagyon félreértettél...hardver rosszabb, a bővithetőségen kivül valamivel meg kell fogni a vásárlókat , bár az is nokedli mert én pl 2 simmel használom...
Próbálkoznak a középső gomb al, más szinek stb...
Ui: tudnom kellene alapból hogy ilyenekkel foglalkozol? .....(mármint kinai telók eladásával..)
Na én itt meg is állok, bicsánat ha megsértettem valakit is, és várjuk az m2 véleményeket ! -
törölt tag
válasz
Lampard19
üzenetére
szerintem ezt kicsit túlreagáltad... én nem érzek semmi agresszív vagy támadó hangot a kolléga kommentjében... és a végén ott a vigyor, még ha netán akkor is azt jelentené hogy poénkodik... még ha azt mondaná hogy húzzál a saját topikjába, akkor lenne miért hisztizni, de itt még csak utalni se utalt ilyenre senki, sőt érdeklődtek...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest