- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Egér probléma
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Analóg fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyereke segítsetek már mert ideglelést kapok. Múltkorában egyszer csak bejött ez az Experience3 és hát a regisztrációs felület meggyőzött arról hogy az egész uninstall, majd reinstall a legfrissebb 2.xx verzióra.
Minden opciót inaktiváltam ami tartalmazza a "frissítés/update/upgrade" szót hogy ez a panel véletlenül se forduljon elő még1x, erre ma megint reinst kellett... mert előfordult.
Akkor ezek szerint nekem is át kell nevezni ezt: C:\ProgramData\NVIDIA Corporation\GeForce Experience\Update\setup.exe fájlt, és a biztonság kedvéért még védessem is le?
Előköszi!
-
Mika1227
őstag
Nem tudom elindítani a régebbit mert állandóan a frissítés adja be! Lehet valamit tenni a frissítésen kívül?
-
lao
tag
válasz
Motion_Blur #54 üzenetére
Hi !
ezt nekem is csinálta,alt+z (be állitások)és állisd át a bill. parancsot.Nekem az megoldotta. -
Motion_Blur
félisten
Lefrissítettem, azóta nem tudOk kis O betűt írni, mert álladóan ezt dObja rá:
Az O bető vOlt a ShadOwplayben a felvétel rögzítésének kezdete. MOst baszhatOm, a retkes mOcskOs tetves ekszpériensz még belépni se enged mert O betű van a mail címemben amivel beléphetnék...
hiába zárOm be ezt a szart akkOr is ezt irOgatja ki.
WTF??????
-
sixpak
nagyúr
A screenshotokat hova menti?
Illetve hol lehet megadni neki egy útvonalat?
A videóét megtaláltam, de ezt nem.... -
-
core i7
addikt
Tetszik az új szürkés ikonja
-
Prof
addikt
válasz
scyllafren #35 üzenetére
Akkor nem valtozott semmi...
Tok rohej hogy a hardver benne van de szoftveresen limitaljak marketing okok miatt a Shadowplay futattasat..
-
eight
senior tag
Nem sz***roztak:
"Customer hereby acknowledges that the software accesses and collects both non-personally identifiable information and personally identifiable information about Customer and customer system"
Kikapcsoltam az automatikus frissítést, eltávolítottam szépen, és felraktam az utolsó 2-es verziót:
-
Vityaa
tag
Én nem találom a shadow play beállításokat. Hol tudom beállítani az fps számlálót meg a felvétel beállításokat?
Köszi.
-
IamMenyus
tag
Több ismerősnél eddig megtűrt process volt, de instant uninstall lett a kötelező reg miatt, ahogy nálam is;
eddig is csípte a szemem hogy ezzel együtt kilenc háttérfolyamatot akar futtatni az nv a gépemen egy nyavajás vga driver mellé, és még reggeljek is.... frászt,durván szerepet tévesztettek szerintem.
(( egyébként megnéztem, asus gpu tweak gaming booster gombja egy kattintásra gyökerestül írt ki minden nv process-t ezzel együtt
))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest