- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- UHD filmek lejátszása
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heroes fan
őstag
Most meg azt csinálja, hogy néha nem állítja le a livet, csak ha újraindítom a gépet. Ez az új baromsága micsoda?,hiába nyomtam az alt+f8-at nem reagált rá semmit.
-
Heroes fan
őstag
Nektek is beszart a progi,hogy nem indítja el a livet?
-
Heroes fan
őstag
Nektek is ledobálja a vételt?,megőrülök már kivágom ezt a szart úgy mint macskát szarni.
-
Heroes fan
őstag
Nem ugyan úgy csinálja.
-
PSim
csendes tag
válasz
Heroes fan #100 üzenetére
Nekem is ez a problémám van ,már falramászok tőle! Én marha amikor lecseréltemaz MSI videókártyámat egy NVidiafosra! Neked megoldódtt az experience hiba? Vagy mit használtok helyette felvevőprogramnak?
-
Heroes fan
őstag
Nem lehet csinálni valamit,hogy ne kelljen újraindítanom a gépet?, nem győzöm újraindítgatni,hogy belépjek a progiba videózáshoz.
-
Heroes fan
őstag
Most hogy megjavult a gép még mindig ledob az experience mit csináljak vele?,baromi idegesítő az egész.
-
Heroes fan
őstag
Tápnak is köze van ehhez, hogy egyszerűen használhatatlan minden rögzítő?
-
Heroes fan
őstag
Mért nem tudom elindítani az élő közvetítést?,folyton ledobál és nem vesz semmit.
-
Heroes fan
őstag
Az hogy az obs is használhatatlan ezen a win 7-en meg az experience se az gáz.
-
Heroes fan
őstag
Nem értem win 7 alatt mért van az,hogy nem indítja el a felvételt és állandóan ledobja?
-
Heroes fan
őstag
Eddig tartott megint beszart.
-
Heroes fan
őstag
Most működik win 7 alatt is eltudtam indítani érdekes.
-
Heroes fan
őstag
Most meg beengedett a facebookkal, mondom ez tiszta hülye
-
lao
tag
Hi !
próbáld meg ezt :
I found a way to fix this you simple do the following steps as I just got off chat with support team.1. Within windows go to RUN command and type Services.msc and hit enter, on the 'Services' window locate Nvidia Telemetry Container - Right click - Properties - Log on - Click on Local System Account (also make sure the option 'Allow the service to interact with the desktop' is checked. - now click Apply
2. Now Right click on 'Nvidia Telemetry container service' and select 'start' if it is not already running.
3. Go to RUN command - Services.msc locate the below three services right click and select 'start' or 'restart' option to enable these services
a) Nvidia Display service container b) Nvidia Local System Container c) Nvidia Network Service ContainerIf this doesn't help contact support with this (It took me about 5 min to get someone) https://nvidia.custhelp.com/app/chat/chat_launch
-
Heroes fan
őstag
Nekem se működik mivan ezzel a szarral egyre fosabb.
-
Vityaa
tag
Hello,
Nvidia vezérlőpultban be tudom úgy állítani a felbontást, hogy alapesetben 4 k 60Hz-re van állítva a win, de ha elindítom a játékot akkor átváltson FHD 120 Hz-re?
Köszi
-
Heroes fan
őstag
Most mivan ezzel a retekkel??? Állandóan be kell jelenkezzek ez még oké lenne, de ez a rohadék nem csatlakozik sokszor csak gép restart után, nagyon idegesítő.
-
xNAGOYAx
tag
Üdv !
Előre elnézést, ha mát volt ilyen probléma és megoldódott !!!
A gondom az , hogy újratelepítettem a gépem és win7 helyett win10 pro-t raktam. Eddig nincs is gond viszont ha szeretnék streamelni közösségi oldalakra vagy szimplán csak videót felvenni akkor amint elindítom a felvételt azonnal le is állítja :/ A netem re azt írja , hogy nem jó a streamelésre ez eddig oké,de miért nem veszi fel csak szimplán a videót? Van szabad hely is mindet ugyan úgy állítottam be mint ahogy volt win7-en. A vírusirtó Kaspersky Internet Security, de már ellenőriztem és hozzá adtam kb minden nv-s progit a tűzfal szabályokhoz.A windows a legfrissebb változat a 1803. Driver , experience a legfrissebb.
Előre is köszi a válaszotokat szép napot !
-
Darla77
csendes tag
Sziasztok! A kettővel előttem hozzászólókhoz hasonlóan, nekem is akadozik, élvezhetetlen minőségű a videofelvétel.
2018.06.27-én újrahúzott win10 és a legfrissebb Nvidia 1080 ti driver és a legfrissebb AMD Ryzen7 2700X chipset van fent. Hónapokkal ezelőtt jól működött az experience videofelvétel. Mi okozhatja ezt, tudja valaki? -
Andrew31
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #83 üzenetére
Épp ilyen miatt kerestem most rá a témára. Most telepítettem újra a gépet, de nem sokat segített a dolgon... :-/
Csak hát most már 2018.03.27-én megjelent driver van fenn, nekem azelőtt nem volt hiba, ezzel jött elő. -
HartgeH3-2.8
addikt
Mostanság jött elő. Felvett videónál random crash pontosabban az első 10 percet gond nélkül veszi, utána olyan bug jön elő 15 percnél pl hogy kép megáll hang megy tovább, vagy egyszerűen crash és megáll.
Több lejátszóval is. Eddig tökéletes volt
Beépített Win10 lejátszóval például ezt dobja: 0xc00d3702Szerk: Ja és ha adobe Pro-val akarnám vágni a videót (ami eddig szintén tökéletes volt) űber error-t dob.
Egyébként a felvett anyag tökéletes lenne.
CsodálatosLátszik, hogy közel egy hónapja nincs új driver. Addig hetente fosták kifele.
-
spank0309
tag
Szevasztok, azt nem tudja valaki hogy kell belőni hogy csak a játék hangját vegye fel a program? A saját mikim le tudom szedni de más programból ami jön jel discord, ts... erre van lehetőség? Köszi a válaszokat.
-
Vityaa
tag
Sziasztok.
Minden driver és program a legfrissebb,tiszta win10 telepítés. Mégis a játék optimalizálásnál azt írja,hogy a beállítások nem kérhetők le, próbáljam később. A képeket nem lehet betölteni. Az FPS számláló sem megy. Megtalálja az összes játékot a gépen, mégsem működik semmi. Újra telepítettem már vagy 3x, mégsem jó. Mivel most kezdtem Win10-et használni még annyira nem ismerem. Nem lehet hogy a defender kavar be? Csak mert ott is kapok valami értesítést, hogy a játék nem fér hozzá a hardverhez. Vagy valami ilyesmi üzenetet. A játékok futnak egyébként gond nélkül.
-
m3gtr
senior tag
sziasztok
Ha Ati kártya van a gépemben, akkor nem tudom használni a gépről a játék megosztást az nvidia Shielden? Mikor a Nvidia Shielden kapcsolódni szeretnék a pc-re, azt írja ki hogy töltsem le az experiencet, de megszakad a telepítés.
köszi ha valaki tud segíteni -
Devilstudio
tag
Most bele került a nagy pillanatok! De mit is takar ez a funkció és hogyan működik?
-
core i7
addikt
-
Ciccuka
veterán
Tulajdonképpen mire is jó ez?
-
Dendytv
senior tag
Miért van az, hogy a GeForce-ben a megosztás fül az nekem nem működik ! Pedig működőt és most valamiért nem megy ! Pedig hasznosnak találtam és szeretném is használni ! Így néz ki az experiencem és itt látható az ,hogy a megosztás fül nincs bekapcsolva. De mikor bekapcsolom akkor meg ez az üzenet fogad ! Ez nem sikerült. Próbálja újra indítani a rendszert !
Valakivel történt már itt ilyen ? VGA GTX1050 2GB OC -
Dendytv
senior tag
Nem tudok már hová írni ! Ezért megpróbálom itt ! él még ez a topic ?
-
Imre921
tag
Üdv
Az mitől lehet hogy mindegyik játékra azt írja hogy a játék nem optimalizálható?
Megkeresi, meg is találja őket, de nem optimalizálható(witcher 3, far cry primal, stb) A driver a legújabb term. Újra is tettem már, akkor is ezt írja....Ötlet?
Ahogy olvasom egyéb helyeken vannak hibái, így lehet hogy csak meg kell várni a köv frissítést és megjavul(elvileg)
-
efi99
őstag
Üdv.
Megnézné valaki, hogy az utolsó GFE feltelepítése óta (dec közepe) neki is szórja-e a Windows az Schannel 36887 hibákat az Eseménynaplóban?
Igazából nem tapasztaltam semmilyen egyéb anomáliát, de idegesített, hogy kb óránként bedobott egy páros hibát (már rogyásig volt vele az eseménynapló), ezért aztán egyelőre a GFE-t is leszedtem.
W7 64b, GF 750Ti kártya -
törölt tag
Sziasztok,
A shadowplayben hol tudom felvenni a mikrofon hangerejét?
-
Ngtx
aktív tag
Lenne egy olyan problémám,hogy a Shadowplay amit felvesz nyers videó konkrétan akad/szaggat mindent csinál amitől nézhetetlen. Kirenderelve szintén akad.
Ha a tulajdonságait nézem a videónak akkor nem abban a beállításokban vette fel amit beállításom. Pl 60fps helyett csak 31fps és 50mbit/s helyett csak 25mbit/s.
Mi lehet a probléma?
Windows 10 Pro
-
Gyereke segítsetek már mert ideglelést kapok. Múltkorában egyszer csak bejött ez az Experience3 és hát a regisztrációs felület meggyőzött arról hogy az egész uninstall, majd reinstall a legfrissebb 2.xx verzióra.
Minden opciót inaktiváltam ami tartalmazza a "frissítés/update/upgrade" szót hogy ez a panel véletlenül se forduljon elő még1x, erre ma megint reinst kellett... mert előfordult.
Akkor ezek szerint nekem is át kell nevezni ezt: C:\ProgramData\NVIDIA Corporation\GeForce Experience\Update\setup.exe fájlt, és a biztonság kedvéért még védessem is le?
Előköszi!
-
Mika1227
őstag
Nem tudom elindítani a régebbit mert állandóan a frissítés adja be! Lehet valamit tenni a frissítésen kívül?
-
lao
tag
válasz
Motion_Blur #54 üzenetére
Hi !
ezt nekem is csinálta,alt+z (be állitások)és állisd át a bill. parancsot.Nekem az megoldotta. -
Motion_Blur
félisten
Lefrissítettem, azóta nem tudOk kis O betűt írni, mert álladóan ezt dObja rá:
Az O bető vOlt a ShadOwplayben a felvétel rögzítésének kezdete. MOst baszhatOm, a retkes mOcskOs tetves ekszpériensz még belépni se enged mert O betű van a mail címemben amivel beléphetnék...
hiába zárOm be ezt a szart akkOr is ezt irOgatja ki.
WTF??????
-
sixpak
nagyúr
A screenshotokat hova menti?
Illetve hol lehet megadni neki egy útvonalat?
A videóét megtaláltam, de ezt nem.... -
-
core i7
addikt
Tetszik az új szürkés ikonja
-
Prof
addikt
válasz
scyllafren #35 üzenetére
Akkor nem valtozott semmi...
Tok rohej hogy a hardver benne van de szoftveresen limitaljak marketing okok miatt a Shadowplay futattasat..
-
eight
senior tag
Nem sz***roztak:
"Customer hereby acknowledges that the software accesses and collects both non-personally identifiable information and personally identifiable information about Customer and customer system"
Kikapcsoltam az automatikus frissítést, eltávolítottam szépen, és felraktam az utolsó 2-es verziót:
-
Vityaa
tag
Én nem találom a shadow play beállításokat. Hol tudom beállítani az fps számlálót meg a felvétel beállításokat?
Köszi.
-
IamMenyus
tag
Több ismerősnél eddig megtűrt process volt, de instant uninstall lett a kötelező reg miatt, ahogy nálam is;
eddig is csípte a szemem hogy ezzel együtt kilenc háttérfolyamatot akar futtatni az nv a gépemen egy nyavajás vga driver mellé, és még reggeljek is.... frászt,durván szerepet tévesztettek szerintem.
(( egyébként megnéztem, asus gpu tweak gaming booster gombja egy kattintásra gyökerestül írt ki minden nv process-t ezzel együtt
))
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Németh Péter #39 üzenetére
Na az jó hír, hogy készülnek visszarakni, bár nem értem minek szedték ki. De legalább van külön telepítő és gyorsabb voltál mint az nvidia
-
https://www.reddit.com/r/nvidia/comments/51z342/geforce_experience_30_info/
Q: Where is the LED Visualizer?
A: We plan to integrate the LED Visualizer into GeForce Experience. In the meantime, please use the standalone applet for you. http://international.download.nvidia.com/GFE/LEDViz/1.0.0.0/LEDVisualizer_v1.0.0.0.exe -
Vistaboy
veterán
Másnál is előfordult, hogy nem kapta meg az igazoló emailt? Tegnap óta nem érkezett meg, ma pedig már bejelentkezni sem tudok, mert hibás jelszót ír - ami tökre nem hibás, tekintve, hogy feljegyeztem -, persze a jelszó emlékeztető email szintén nem akar megérkezni...
Szóval jelenleg töröltem a p*-ba az egész sz@rt.
Új kezdet, mi?
Inkább új vég...
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Zsmester89 #31 üzenetére
Ment email az nvidia-nak is, majd megírom mi van ha visszaírtak.
-
Prof
addikt
Tovabbra is csak GTX-eknel megy a Shadowplay? (650M-ben benne van a felvevo hardver de nem GTX igy nincs shadowplay...)
Johetnenek mar az ertelmes hutesu, vastag olcso 1060-1070-es kartyakkal notik -
Astroboy
őstag
Köszönöm a válaszokat, így már értem.
Amúgy kedves guftabi96 azért titulálom fogyatékosnak a hasonló (XD LOL GG) karaktereket pötyögő embereket, mert egy nem létező primitív majomszótárból betűzgetnek, és néha az értelmes szövegeket sem lehet elolvasni a sok sz@r miatt. (Pl. a sok gg miatt 0.5 másodpercig van esélyed olvasni és feljebb gördül.)
"ha ezzel játszol akkor tanuld meg mi mit jelent" - lehetne erre mondani.
Nem fogom mert nem az én szintem. Szerencsére.
Meghagyom ezt a mai trendi f@cebook generációnak.Ikszdé.
Szerk: Bocs nem ide akartam.
-
cacasz02
aktív tag
Eredetileg nem arra volt kitalálva hogy ne keljen szarakodni a játékok graf beállításaival? Most meg a shadowplayen kívü senki nem is használja? Még a legelején kipróbáltam, de a bf-hez olyan beállításokat csinált, hogy 20 se lett az fps-em. Ez így a minek kategória.
-
Mika1227
őstag
Akkor most nem éri meg feltenni?
-
jorgoszka
tag
Úgy látom, igen sok szakértő-féleség van itt.
-
scope2007
addikt
Sz@rnak jó, jónak sz@r
-
sixpak
nagyúr
válasz
Németh Péter #23 üzenetére
Megvan...jókora egy rakás szar lett ez így, mondjuk eddig sem volt jó...
-
guftabi96
addikt
válasz
Németh Péter #22 üzenetére
Én se találtam először, az a része egy kicsit átgondolatlannak tűnik számomra.
-
Loha
veterán
válasz
Trailblazer #21 üzenetére
-
válasz
Németh Péter #22 üzenetére
Na megtaláltam. A social media-s share gomb mögé raktak mindent.
-
Nekem valahogy fölrakta magától. Az a gondom, hogy nincs benne shadowplay.. Pedig az volt az egyetlen funkciója igazából.
-
Trailblazer
veterán
Akkor ez valami újabb trend lehet, mert nekem nem jelent meg anno, ezért kellett a workaround. Hadd ne szórjak az alternatív megoldásomért hamut a fejemre, mmmkey?
BTW., ha az Experience meg is jelenik, az NV Update, amit helyette lehetne használni, viszont nem. A fenti módszerrel viszont igen. Ha rám hallgattok, különben is azt csináltok, amit akartok. Én továbbra is editálni fogok.
-
Vrubi
csendes tag
Öhm... Felraktam a GFE-t, de folyamatosan csak hibaüzeneteket dobál az arcomba és összeomlik. Használhatatlan az egész. Próbáltam ezelőtt a beta GFE-t is, de ugyanez volt a bajom vele. Úgy tűnik ismét válthatok vissza régebbire, az legalább működik...
-
FLATRONW
őstag
válasz
Trailblazer #11 üzenetére
Gondolom a legújabb driverről lehet szó, azt még nem tettem fel. A régebbiekkel mindig megjelent az Experience a listában.
-
válasz
Trailblazer #9 üzenetére
Sose kellett még ilyet csinálnom, no de majd kiderül a következő drivernél.
Eddig mindig ki tudtam szedni a pipákat a GE elől és fel se rakta, nem is fut semmi NV process a háttérben a driver részein kívül. -
hunspirit
csendes tag
Ejjj az NVIDIO megint alkotott. Már telepítem is.
OMG mi a ratyi, ehhez regelni kell egy profilt?
-
FLATRONW
őstag
válasz
Trailblazer #9 üzenetére
Nem egyszerűbb telepítés közben az egyéni telepítést választani és a szükségtelen dolgokat kihagyni?
Vagy valamit félreértek? -
Trailblazer
veterán
Továbbra sem hiszem, hogy szükségem lesz rá. Van rá gyors és egyszerű módszer az éppen aktuális driver setup.cfg-jának átírásával, hogy ne települjön, helyette az NV Update megy fel.
-
scyllafren
senior tag
Ez a felulet nem a legfrisebb, az uj felulet (ami nekem mar egy ideje van a beta miatt) sokkal "modernebb"
Nekem csak egy problemam van vele: nem lehet kikapcsolni a jatekok kereseset, csak hide-olni, miutan megjelennek. Indok: ami optimalizalast ajanlana, az mind 8xAA, amit en alapbol nem hasznalok. Driverbol off-on van AA es AF is.
-
lemusz
addikt
Mondjátok, hogy ez a shadowplay milyen jó, de én csak pislogok azon a "4K 60 FPS stream" lehetőségen az 1280-as monitor előtt 25 FPS-sel és 1 megabites tanyanettel.
-
MeszesKPT
őstag
ShadowPlay messze a legjobb feature. Lehetne független a GE-től és akkor még kisebb lenne az overhead.
-
Amíg nem teszik kötelezővé, addig felőlem azt csinálnak vele amit akarnak.
-
kriszpontaz
veterán
Fülesmackó mond most néktek szép meséket gyerekek....
-
nemlehet
őstag
De jó egy ilyen overlay funkció pluszban a Steam meg a Windowsos trágya mellé. Még párat kérünk
Az egész experience-ből szerintem a shadowplay ami érdemi funkció, minden más felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Windows 10
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Óvodások homokozója
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest