Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
#40553216 #139 üzenetére
Szerintem nem állítottam semmi valótlant. Az persze igaz, h a gyártónak kell kiszolgálni a usert, csak vajon hol a határ alkalmazkodás terén?
Arról se feltétlen mindig a gyártó tehet, ha a userek képtelenek alkalmazkodni az új dolgokhoz és ennek a hátterében bizony a baromi nagy tudáshiány és a negatív hozzáállás is bőven kiveszi a részét user oldalról...
Gyakorlatilag a Win9 sikere attól függ, mennyire fog hasonlítani a Win7-re, mert az átlag user sokszor csak addig jut el, h a "Win8 nem olyan, más, mint a Win7 = xar", a "Win9 meg olyan lesz, mint a Win7 = jó".
Igaz ez a start menüre is, pont erre céloztam fentebb, mert az is kicsit más lesz [link]...Másik oldalról a hozzád hasonló Linux fanatikusok, meg mindig is a Windows-os topikokban fognak trollkodni, a legtriviálisabb hibákat, hiányosságokat felnagyítva...
, jöhet itt a Win9 és újabbak, azok is kapnak majd.
Holott nyilván a Linux se tökéletes, ott is fel lehetne hozni "ilyen" jellegű hibákat, de pl. ott is pont a negatív user hozzáállás és híresztelések az oka annak, h kevésbé népszerű home desktop szinten, főleg az átlag (Windows) userek körében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mikrotik routerek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen autót vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Óra topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest