Új hozzászólás Aktív témák
-
MeszesKPT
őstag
Pont ezt kérdezem én is, hogy miért nem egy ilyen AA megoldás született. Konzolon elfogadom a felbontással való trükközést (checkerboard rendering), de PC-n eddig erre nem volt példa, a felhasználóra volt bízva ennek megadása.
Ezért nem értem, hogy az Nvidia miért döntött az upscale mellett most.
Amit te írtál példának azzal ráadásul összevethető lenne a különböző élsimítási eljárások teljesítmény igénye. Pont ezt hiányolom. Aztán majd én eldönteném, hogy MSAA-t, TAA, etc. vagy "DLAA"-t akarok használni.
-
MeszesKPT
őstag
Miért nem lehet natív felbontáson renderelni a képet DLSS-sel? Legalább összevethető lenne a sebessége is más élsimítási eljárásokkal.
-
MeszesKPT
őstag
Ebben a formában ez nem érdekel. Nem vagyok sasszem, de a homályos részek feltűnnek, a vezetékek megjelenítése pedig egy külön történet.
A sebesség? Milyen meglepő, hogy 2160p + TAA lassabb, mint 1620p + DLSS. Előbb váltanék le WQHD-re, mint hogy a jelenlegi DLSS-t használnám.
(TAA sem tetszik, felőlem örökre maradhatott volna az MSAA.)
Új hozzászólás Aktív témák
ph A gépi tanulást bevető élsimítási eljárás előtt nagy jövő állhat, de egyelőre még bukdácsol a gyakorlatot tekintve.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Horgász topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Háztartási gépek
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Futás, futópályák
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest