Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• priti

addikt

válasz Abu85 #228 üzenetére

Én amikor szétszedtem egy ilyet annyit láttam hogy valami minimális mennyiségű híg zselé szerű cucc, fogjuk rá hogy folyékony volt rajta, de ez gondolom a két eltérő anyag közti hőátadásról gondoskodik, kvázi amolyan hővezető paszta, túl nagy szerepe nincs, itt a hőkamra a belső jellemzően forróbb anyag lesz. Persze lehet hogy azóta újítottak és belenyomtak valami olajat, egy üreges bordába majd lefedték rézzel, de ezeket gyártástechnológiailag úgy tudom magas hőmérsékleten rakják össze és gyorsan hűtik, hogy összeszoruljanak, nem nagyon tudom elképzelni hogy ezt a folyadékos dolgot hogy oldanák meg úgy hogy pont csurig legyen folyadékkal, mert ugye ha csak egy kicsit kevesebb kerül bele egy teljes felületet elbukunk, a négyből akárhogy áll a kártya, mert a folyadékot lehúzza Newton bácsi a belső téglatest egyik faláról és a levegő hőszigetel, tele kell hogy legyen akkor a cuccal, de várjál az nem is tágul ebben a hőtartományban? biztos vagy te ebben a folyadékosdiban? Érdekesnek érdekes, keringés nélküli folyadékhűtés hüm-hüm

[ Szerkesztve ]

Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák