- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Analóg fényképezés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Milyen házat vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Bugfix1984 #23 üzenetére
Próbáld meg a folyamat nélkül,siman frissítéssel.nálam nincs gond,hogy kihagytam,remekül mukodik.Ha problémát tapasztalsz (töltés után hirtelen lezuhant % ,vagy túl hosszú 1 % ős működés)akkor csináld csak meg.
-
válasz
idegen lény #24 üzenetére
Esetleg kitudnál emelni még más részeket is?
-
idegen lény
addikt
válasz
Bugfix1984 #23 üzenetére
"Az új firmware-rel a konzol okosabban tudja majd követni az akkumulátor töltöttségi szintjét, de ez nem biztos, hogy csak úgy hirtelen működni fog, hanem a frissítés telepítése után még lehet, hogy szükséges egy kis munka."
-
A kérdésem az lenne, ha nekem van egy Switchem,de még nem üzemeltem be, akkor felmegy a frissítés és minden oké vagy rám is vonatkozik ez a tréfás folyamat???
-
woros
őstag
Azért 4 órán keresztül egy álló képpel otthagyni nem merném a gépet, max. akkor, ha a fényerejét levenném a minimumra.
-
ldave
félisten
válasz
ipatch1895 #15 üzenetére
-
ipatch1895
csendes tag
Hát ez valami hatalmas!
Esküszöm, ez a cikk Április elsejére kiváló lenne!
-
Mit állítok be?kifejtenéd?
nem az 1 % alatt mutatott vissza lévő időtartam volt a legnagyobb problémánk, hanem az, hogy töltőről levéve nem mutatta a valós értékeket. Sokszor levettem, 100% on volt, majd kikapcsolás után mindenféle játék nélkül vissza kapcsolva 65 % on állt, ez volt a legnagyobb probléma és kaptam tőle agybajt, nem tudtad , valóban 65 % ra leesett vagy pedig hülyeséget mutat. Az utóbbi volt szerencsére.
EZt a dolgot a frissítés a fenti procedúra nélkül is orvosolta.Több százan írtunk ez miatt egyébként a fórumban, én is.sad_Vamp( #11): A frissítés után a fent említett procedúra nélkül rendbe rakta ezt a dolgot amit írtam. A pontosság növeléséhez ajánlotta a dolgot N.
Egyértelműen szoftveres hiba volt, és hiba volt, ez tény, de vannak emberek, mint a fent említett úriember , aki csak az ilyen Nintendo híreknél jelentkezik és menő a fikázás. Tudja ő, már nem az első szóváltásunk. Nem ez alapján kell megítélni egy konzolt vagy egy céget, mert ennyi erővel nem lenne már se Sony , Se Microsoft, se Google és még sorolhatnám....Biztos lesznek még ilyenek,mint minden konzolnál manapság, de javították , ez a lényeg. -
Örülök , hogy itt vagy újra. neked írják ezeket a cikkeket.Nintendo és jössz is ,mert kellesz minden ilyen hírnél , mint egy falat kenyér.hatalmas probléma ám ez, használhatatlan és élvezhetetlen lesz tőle a konzol.
A fent említett procedúra nélkül is működik a dolog, a Nintendo a pontosság növeléséhez ajánlja a fenti procedúrát. Mi kihagytuk és nincs probléma .
Chrys_(#1):
A gyerek elmagyarázza nekem , mit kell csinálni, nem pedig fordítva.Televan(#4): Attól játszhat vele, hogy dokkolón van, asztali módban.
Abu85 : Azért azt érzed, hogy sok fantázia nem kell hozzá, ha 1 % ot mutat akkor töltőre kell tenni. nem órákat ment el a gép 1 % on hanem 10-20 percet.
A probléma az volt, hogy sokszor teljes töltöttségnél is 65 % ot mutatott vagy éppen ha levetted a töltőről leesett 76 % ra.
Ez a probléma a fent említett procedúra nélkül is javítódott a frissítés után. -
Wesder
titán
Ez igen.
-
SaGaIn
senior tag
Én a kezemet kalibrálnám annak az illetőnek a fején aki így kiengedett a gyárból egy játékgépet több millió példányban. Először pofán csapkodnám párszor majd megvigasztalnám egy két fej simivel majd pár óra elteltével ismét pofán csapkodnám... Addig amíg be nem állítódik a megfelelő visszajezés...
Viccen kívül, elmennek ám a síkosba...
-
Chrys_
addikt
Nem gyenge procedúra a kalibráláshoz
És ezt magyarázd el egy gyereknek
Új hozzászólás Aktív témák
ph Nem hardveres a hiba, de párszor le kell meríteni, hogy majd jól működjön.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Fűnyíró topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Philips LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Analóg fényképezés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest