- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
Ha mar rekord:
-
Fáraó
őstag
"... különvéleménnyel él Ausztrália, ahol a 15. életéven felül már legálisan beszerezhető a program."
Ezek az auszttráliak elég furcsák: ezt kiadják, de az AvP-t nem.Jó, hogy Mo-n is kezd kialakulni ez az éjfél körül kinyitunk a sikerjáték/új oprendszer miatt dolog, de még jobb lenne, ha emellett az árak kicsit régiósítva lennének.
-
ALI_G
veterán
hanyatt ne b@sszam már magam
úristen, kijött egy játék...
inkább év elején mondtátok volna, hogy vegyek részvényt -
anulu
félisten
újabb fejőstehén az Activision - Blizzardnak. gratula nekik! annak ellenére, h a CoD2 volt, amivel utoljára játszottam ilyen kategóriában, lehet h ez beszerzésre kerül PS3-ra.
-
törölt tag
Azért azt is vegyük már észre, hogy állítólag derékig gyaloglunk a gazdasági válságban. A kérdésem ezzel kapcsolatban a következő: KI? HOL??? Ilyen eladások mellett?...
-
rennes6
tag
szerk: a COD előnevet teljesen elhagyta a játék. simlán Modern Warfare 2 lett.
Homályos: az IW elhagyta, utána visszajött, most meg hol van, hol nincs CoD. Itt van.
Júliusi interjú (IW):
"The naming question came up, first asked by Russ Frushtick of MTV Multiplayer and then later clarified by me. What's with "Call of Duty" returning to the title? Infinity Ward community manager Robert Bowling confirmed to the room that the name is on the standard box of the game (as we've seen) but not on the packaging of the two premium editions. The "Call of Duty" name doesn't appear in the game yet either, Bowling told me, not in the E3 build we were shown and not in the builds that Infinity Ward is working on now. "We still call the game Modern Warfare 2," Bowling told the room. "For our community we're making it clear that it's the sequel to Modern Warfare."
-
FTeR
addikt
hmm, én ugyan vártam ezt a játokot, de hype valahogy elkerült. GTA felbojdulás sokkal nagyobb nyomot hagyott bennem, pedig egyáltalán nem érdekel az a játék...
jó látni, h az évtized első felét jellemző kötetlen játékmeneteket hájpoló játékok után, egy végletekig lineáris agyonszkriptelt szinglivel megáldott játk ilyen sikeres lehet.
kíváncsi vok a multi hogy fog alakulni, h pár pc kedvencet kihagytak belőle.szerk: a COD előnevet teljesen elhagyta a játék. simlán Modern Warfare 2 lett.
-
BiP
nagyúr
Szerintem az utóbbi időben 1 napra vetített MW2 hírek száma is rekordot döntött a Gamepodon
Ezzel lekörözte az NFS Shift nemrég felállított rekordját is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest