Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Tab A 6 - fél kiló harminc, maradhat?
- Akciókamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
fatpingvin #5 üzenetére
Hát, akkor mit jelent az "Ai voice recognition"?
-
makkmarce
őstag
https://store.arduino.cc/nano-rp2040-connect-with-headers
"Sensor Overload
Packed onto this tiny board are a couple of very useful sensors. A built-in mic is there for sound activation, audio control and even AI voice recognition. The six-axis smart IMU with AI capabilities tells the board which way it’s moving, and adds fall sensing and double-tap activation."Otthoni hobbi cuccnak szerintem nem drága, a végleges gyártásra meg úgy is sajátot tervez az ember, így nem kell vacakolni a mikrofon, meg egyéb szenzorok/modulok kötözgetésével, jól fog szórakozni, akinek erre van szüksége.
-
Teasüti
nagyúr
A kapcsolási rajzból nem volt nagyobb felbontás? Érdekelt volna mennyi lábat hagytak szabadon, ami nincs bekötve egy külső perifériára se.
Elég régen foglalkoztam utoljára Arduino-val, de mióta van hangfelismerés a keretrendszerben? Gondolom adnak mellé vmi példa könyvtárat is akkor.
Azért ez eléggé túlmutat egy mikrovezérlőn szerintem. Legalábbis hangfelismerést én eddig csak felhős számítással láttam. Az offline algoritmus Google Android esetén 2019-re nyúlik vissza, ami elég friss technológiának számít a területen szerintem.
Persze ha csak "hangminta" felismerésről lenne szó, akkor tárgytalan. Azt már tudta egy Nokia 3310 is. Tehát a cikkben a hangfelismerés az hangmintát vagy beszéd felismerést takar? -
zazag
friss újonc
Egy ESP32-t csak úgy magában pedig $3.8-ért meg lehet kapni (szállítással), ami azért mégiscsak a 22-nek a 17%-a, kevesebb mint ötödébe kerül. Értem én hogy ne hasonlítsuk össze, mert nem lehet, de azért a nagyságrend-különbség elég sok mindent elmond.
-
Perdedor
tag
22 euro elég vastag összeg érte. Egy ESP32 devkit alig több mint a fele ennek.
-
Clay
senior tag
Elég termetes darab lett, szerintem a méret nem cm, hanem mm
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- DJI FPV Fly More Combo drón szett kofferben, extrákkal
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest