Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csiri3iri
csendes tag
válasz
dragonfire44 #60 üzenetére
Annyiban vitáznék veled, hogy valójában a mobilos verziónak annyi haszna van, ha leteszed a kamerát valahová és nem akarsz oda vissza rohangálni, az elindítás leállításhoz, vagy ki és bekapcsoláshoz akk tök jó, h mobilról tudod vezérelni. Vagy amikor a fejeden van sisakon és nem akarod le és fel venni szintén hasznos, esetleg 1 komoly freeride rész után tiszta havasan megtudod nézni, hogy lát e még valamit a kamerád, vagy homályos eltakarja a hó és még sorolhatnám. És gondolj bele mi teljesítmény kéne ahhoz, h live képet adjon, miközben írja 30mb/s el a kártyára az adatokat még konvertálja neked a képet a telefonodra, nem mellesleg a telefonnak is kemény feladat lenne a gopro live adatait saját kijelzőre alakítani...ha belegondolok még 1 gyengébb asztali konfignak is gondjai vannak a videók lejátszásával! 100-130 ezer forint bár nem is kevés pénz, de valahol ha élményben mérem és itt most arra gondolok, ha valaki kutyasétáltatást akar megörökíteni, annak sok pénz, aki széleskörűen tudja használni és olyan pillanatokat örökít meg amiket évek múlva is szívesen néznek meg a barátokkal családtagokkal, akkor viszont kifizetődő befektetés! Mondhatni felbecsülhetetlen emlékeket őrizhetsz meg full hd minőségben, teljesen szélsőséges körülmények között!
-
Csiri3iri
csendes tag
Eddig az ünnepek előtti rohanásban, csak 1 videót tudtam készíteni vele, de feltöltés után veszített az élességéből... majd ha időm engedi, csinálok utómunkákat és rakok fel igényesebb videót! Snowboardra, bringázásra, autóra szerelve és wakeboard-hoz vettem. A kép készítést még nem is nagyon próbáltam, ha van időm majd azt is csinálok és felteszem!
-
Csiri3iri
csendes tag
Nem számoltam ki előre, hogy mennyi felvételt fog elbírni a 64 gigás kártya, de többet reméltem, ettől még ugyan annyira szeretem csak kicsit sűrűbben kell lementegetni! Nem volt előtte Gopro-m, de 1ik ismerősömnek igen, szerintem elég szépet fejlődött külsőre kisebb lett és jobb minőségű a felvétel amiket csinál. Eddig nem tapasztaltam velem gondokat, talán csak annyit, ha wifi-vel használja valaki, az nagyon hamar leszívja! És azért kell 1 masina amivel utána szerkesztgeti az ember fia a felvételeket, mert első nekifutásra egy mezei otthoni gépen akad a felvétel. 1 hétre tudom kölcsönözni a Prohardver fiainak(ha vigyáznak rá
), ha esetleg szándékoznának összehasonlítást írni az eddigi szerkezetekkel szemben!
-
Csiri3iri
csendes tag
Nekem sikerült 1 HERO 3 Black-et szereznem amcsiból, és eléggé negatív tapasztalat, hogy Dec 14.-ig nem lehetett használni a wifi remote opciót telefonra(Engem ez azért zavart, mert kifejezetten hiányzott, hogy be tudjam lőni pontosan mit vegyen a masina...)! Másfelől valami egészen rendkívüli, hogy a 64 gigás micro sd-re 4óra 30 percnyi videót tudok rögzíteni 1080p 60 fps-el!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kisebb, könnyebb, gyorsabb és 4K videó felbontás.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Interactive Brokers társalgó
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- ELADÓ GODOX TT350-N rendszervaku (Nikon)
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ /1835 / 4500 / 4000 / 5200 / 600 expoval )
- Tamron 24MM F/2.8 DI III OSD Sony E
- ELADÓ - Nikon AF-S 50mm 1.8G objektív szép állapotban, dobozában (full frame & aps-c)
- DJI Mavic 2 Pro + Fly More Combo + Propeller Guard - Ingyen GLS házhoz vagy autómatába!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest