Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
abubaka
csendes tag
Holnap érkezik a Black Adventure.Hát nem kicsit várom!Már két hónapja filmet forgatok a fejemben.....
-
Csiri3iri
csendes tag
válasz dragonfire44 #60 üzenetére
Annyiban vitáznék veled, hogy valójában a mobilos verziónak annyi haszna van, ha leteszed a kamerát valahová és nem akarsz oda vissza rohangálni, az elindítás leállításhoz, vagy ki és bekapcsoláshoz akk tök jó, h mobilról tudod vezérelni. Vagy amikor a fejeden van sisakon és nem akarod le és fel venni szintén hasznos, esetleg 1 komoly freeride rész után tiszta havasan megtudod nézni, hogy lát e még valamit a kamerád, vagy homályos eltakarja a hó és még sorolhatnám. És gondolj bele mi teljesítmény kéne ahhoz, h live képet adjon, miközben írja 30mb/s el a kártyára az adatokat még konvertálja neked a képet a telefonodra, nem mellesleg a telefonnak is kemény feladat lenne a gopro live adatait saját kijelzőre alakítani...ha belegondolok még 1 gyengébb asztali konfignak is gondjai vannak a videók lejátszásával! 100-130 ezer forint bár nem is kevés pénz, de valahol ha élményben mérem és itt most arra gondolok, ha valaki kutyasétáltatást akar megörökíteni, annak sok pénz, aki széleskörűen tudja használni és olyan pillanatokat örökít meg amiket évek múlva is szívesen néznek meg a barátokkal családtagokkal, akkor viszont kifizetődő befektetés! Mondhatni felbecsülhetetlen emlékeket őrizhetsz meg full hd minőségben, teljesen szélsőséges körülmények között!
-
Márton
nagyúr
válasz dragonfire44 #60 üzenetére
egyébként úgy tudom csak ájfonnal ilyen nagy a lag, androiddal sokkal jobb a helyzet.
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
dragonfire44
tag
Tudom és igazad is van, lehet nekem túl nagyok az elvárásaim. Úgy gondoltam ha már veszek 130.000-ér kamerát meg van egy 100.000 mobilom akkor már csak tudjam rendesen megnézni hogy mit csinálok éppen. Persze nem arra gondolok hogy a mobilon a 4k-s videót akarom nézni,jó az ha 800*480 felbontást küldene át a gopro csak ne lagoljon. Kb ennyi amit ha akarták volna simán megoldhatták volna a fejlesztők. De így legalább lesz megint mit eladni a népnek majd a 4-5 ben ez a funkció már simán menni fog. Most a hétvégén nálam lesz egy silver kíváncsi vagyok milyen lesz a gopro 2 és ez között a különbség (gopro 2 szomszédomé).
Üdv -
Márton
nagyúr
válasz dragonfire44 #58 üzenetére
Ok, most gondold el én Új-zélandon rácuppantottam a jet boat elejére a 3D goprot,
és fogalmam sem volt milyen lesz a kompozíció.
Még 10mp lagos élőkép is mekkora segítség lett volna..Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
dragonfire44
tag
Hali
Nem érted hogy miért fáj a szívem. Nem a visszajátszás a fő bajom hanem hogy mikor beállítanám hogy hova nézzen a kamera akkor is 3 mp-t késik, pedig semmi más értelme nincs a telóval való kommunikációnak ezen kívül.
Persze még utánajárok,csak mivel sehol nem találtam tesztet róla ezért érdeklődtem itt.
Üdv -
Márton
nagyúr
válasz dragonfire44 #56 üzenetére
Akkor nem kell megvenni, ha zavar a lag.
Nem tudom mit olvastál, de egy telón ne akarjál már egy 45mbit-es
stúdióra szánt 1080/60p-s anyagot visszanézniEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
bardonk
csendes tag
-
Márton
nagyúr
válasz dragonfire44 #53 üzenetére
Mivel a kép megkomponálására szolgál, nem arra hogy multikoptert vezess vele
Protune módban 45mbit/s adattal számolhatsz.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
dragonfire44
tag
Hali
Akinek van már ilyen 3-as masinája leírhatná a tapasztalatait! Szinte semmi infó nincs róla magyarul.Főként olyanokra vagyok kíváncsi hogy:
--egy töltéssel menyit lehet felvenni 1080p 60fps-ben
-mennyit foglal ugyanebben a felbontásban 1 perc/32gb karira mennyi fér: ezt látom hogy írta a kollega hogy 64 gigára 4,5óra....hmmmm
-illetve ez a wifi-s androidos kütyü menyire jó dolog,youtubon néztem videókat ott pl iphone-al vagy 3 mp-et késett...azért az elég gáz ennyi pénzért, illetve azt is olvastam hogy az elkészült filmet ,képet nem lehet visszanézni telefonon ez megint csak érdekes.
köszi -
Komcsi
tag
Remélem mihamarabb lesz egy Prohardver teszt a HERO 3 ról..
C:\Privátot előbb észreveszem!...
-
Csiri3iri
csendes tag
Eddig az ünnepek előtti rohanásban, csak 1 videót tudtam készíteni vele, de feltöltés után veszített az élességéből... majd ha időm engedi, csinálok utómunkákat és rakok fel igényesebb videót! Snowboardra, bringázásra, autóra szerelve és wakeboard-hoz vettem. A kép készítést még nem is nagyon próbáltam, ha van időm majd azt is csinálok és felteszem!
-
-
Csiri3iri
csendes tag
Nem számoltam ki előre, hogy mennyi felvételt fog elbírni a 64 gigás kártya, de többet reméltem, ettől még ugyan annyira szeretem csak kicsit sűrűbben kell lementegetni! Nem volt előtte Gopro-m, de 1ik ismerősömnek igen, szerintem elég szépet fejlődött külsőre kisebb lett és jobb minőségű a felvétel amiket csinál. Eddig nem tapasztaltam velem gondokat, talán csak annyit, ha wifi-vel használja valaki, az nagyon hamar leszívja! És azért kell 1 masina amivel utána szerkesztgeti az ember fia a felvételeket, mert első nekifutásra egy mezei otthoni gépen akad a felvétel. 1 hétre tudom kölcsönözni a Prohardver fiainak(ha vigyáznak rá), ha esetleg szándékoznának összehasonlítást írni az eddigi szerkezetekkel szemben!
-
Márton
nagyúr
válasz Csiri3iri #47 üzenetére
Gratula.
megbízható, sztabil szerkezet, vagy vannak fura jelenségek?
Volt előtte 2-esed?
Miért rendkívüli a 4.5 óra? Normális. Kb. 4MB/sec, 30mbit/s.
1080/60p-hez kell is.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Csiri3iri
csendes tag
Nekem sikerült 1 HERO 3 Black-et szereznem amcsiból, és eléggé negatív tapasztalat, hogy Dec 14.-ig nem lehetett használni a wifi remote opciót telefonra(Engem ez azért zavart, mert kifejezetten hiányzott, hogy be tudjam lőni pontosan mit vegyen a masina...)! Másfelől valami egészen rendkívüli, hogy a 64 gigás micro sd-re 4óra 30 percnyi videót tudok rögzíteni 1080p 60 fps-el!
-
Osiris
őstag
Kár, hogy 400$ helyett 450€ az ára a feketének. Előbb utóbb muszáj vennem egyet. Olcsóbban lehet valahonnan beszerezni?
-
stifi
senior tag
nálam volt egy hd1 a múltkor, félelmetesen sok rögzítőt adnak hozzá mivel végtelen helyre fel lehet rakni. kb 3x voltam vele pályázni és még mindig a felcuppanós rögzítést használtam, nem fogytak el a lehetőségek, és akkor még van 1 csomó konzol ami kisebb helyen fixre felszerelhető, hátsó lábtartóra, oldalidomra, farok alá, sisakra, testre, hátra, első sárvédőre és még sorolhatnám
nekem kell 1 ilyen.
Nincs időm kedvesnek lenni!
-
blaca83
őstag
válasz bigmasterg #43 üzenetére
Youtube alapján szerintem meggyőző..!
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
bigmasterg
addikt
Ezt hero 3-al vették fel.
-
Integra
titán
válasz Stauffenberg #39 üzenetére
világos, de most ha hülye a pali, akkor hülye
nekem eszembe sem jutna profi méregdrága kamerával összehasonlítani, de ezek szerint a bohócoknak meg a markating miatt ez kell, erre van igény..
ellenben 15e dolláros kamerát nem teszek a motoromra, mert kicsit drága mulatság ha 200 környékén elperecelek vele féktávon.. viszont a különbség a régi 1080p30fps és a mostani 1080p60fps között veszettül nagy. végre folyékony az 1080p és nem darabos. itt csak ez számít ennél a kameránál igazán. ezeket a 4k használhatatlan fps rate-tel.. meg többi felbontás és marketing bullshitet nem is értem......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Stauffenberg
nagyúr
Közel sem az a legfontosabb. Imádom az olyan összehasonlításokat, hogy a GoPro tud 1080p/60p módot, miközben a 15.000 dolláros Canon C300 nem... és emiatt milyen király a 400 dolláros eszköz.
Hát vazze... Azért az a Canon nem véletlenül 15.000 dollár! A GoPro meg sem közelíti azt a dinamika tartományt és a professzionális munkához elengedhetetlen interfészek is hiányoznak. Ettől függetlenül a GoPro Hero 3 nagyon nagyon jó kamerának tűnik a saját kategóriájában, de ne keverjük a szezont a fazonnal.
(Ez most inkább az írás szerzőjének szól, csak a te hozzászólásod kapcsán jutott eszembe).
Ja és ProTune Firmware erősen ajánlott, meg lehet a GoPro tokjához is szűrőket, korrekciós lencséket csatlakoztatni. Ezzel, meg jó utómunkával érhető el az az eredmény ami a GoPro promó videóiban is megjelenik.
-
M@trixfan
addikt
EOS HD bejegyzés az új kameráról, letölthető 1080p Vimeo linkkel együtt.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
blaca83
őstag
Végre egy igazi áttörés....!
Rengeteg ilyen extrém kamera jelent meg mostanában, de EZ most végre ad egy kis pluszt is a többihez képest!
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Integra
titán
ott csak azért nem annyira idióta már, mert annyira ismert a kamera, hogy mindenki tudja, hogy ha egy féltégla áll ki a bukódból, akkor az egy gopro
amúgy most is azon vakarom a fejem, hogy ezt a motoromra hova rögzítsem a tankon kívül pályázáskor... lapon elfordulok és oda a kamera...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
zz top
tag
Na végre egy olyan action cam, amit talán már meg is vennék. Kár hogy a formáján nem finomítottak egy kicsit, sisak tetején még mindig teletubby érzés, de hát ez van, ha jó a képe, akár még bele is férne.
-
Yoshida
aktív tag
"Record times will vary with resolutions and frame rates "
Ez nem túl bíztató
"Pre-Order Now. Estimated Shipping: Nov 14, 2012"
Ez se
(de ettől még persze egy feka erősen kéne)
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
-
M@trixfan
addikt
Azt hiszem ideje lenne venni egy ilyet. Nekem az 1080p 60fps bőven elég, a 720p 120 fps pedig megakirályság.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
MODERÁTOR
Ehm.. jó, én bigmasterg hozzászólásának negatív kicsengésű megjegyzését vettem alapul a további társalgáshoz. (alapvetően negatív felhangra kérdeztem rá, én nem tudok olvasni).
Így értem a dolgot... 120 fps tényleg nagyon jó lassításokra.Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
tvse1995
senior tag
Kíváncsi lennék egy összehasonlításra a régivel.
-
arn
félisten
válasz bigmasterg #20 üzenetére
a 120fps hd felbontas legalabb annyira erdekes
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Stauffenberg
nagyúr
Egészen biztos, hogy van rajta utólagos sharpen, főleg ha esetleg 2.7K anyagot csökkentenek 1080p felbontásra. Már a HD Hero 2 promó videója esetén is egy jókora élesítés volt, mert valójában olyat nem tudott kinyögni az a kis kamera.
De persze ez nem baj, mert nincs olyan digitális kamera a filmezésben, melynek a képét nyersen használnák fel. Mindenképpen kell utólag tónus korrekciózni. Egy RED Epic képét is meg kell gyúrni, hogy tényleg "cinematic look" legyen.
Legalább látszik a videón, hogy mekkora potenciál van a kamerában, persze ehhez érteni kell az utómunkához is.
(#20) bigmasterg: LOL! Az nem "leleplező" videó, hanem csak azt bizonyítja, hogy a tesztelő nem ért a kamerához. Ha megnézed a HD Hero 2 promó videóját, akkor láthatod, hogy az operatőrök (nagyon helyesen) figyeltek a napszak megválasztására. Ha ők is déli tizenkettőkor kimennek a körútra verőfényes napsütésbe akkor őket is elvakítja/fakítja/kiégeti a tűző nap. Plusz ugye a tesztben nyers videót látunk, míg ilyet senki nem adna ki a kezéből, tessék szépen élesíteni, belőni helyesen a tónusokat, dinamikát meg egy kis telítettség sem árt az alapból kicsit fakó színvilágnak.
[ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
Viszont a 2,7K v 30fps már használható lesz. De az 1080p @ 60fps tényleg jól hangzik.
Ehhez a teszthez kapcsolódó hsz.-ekben volt szó a relám vid. vs valóságról.
-
Márton
nagyúr
válasz Tigerclaw #16 üzenetére
Engem a látószögön túl a hordótorzítás érdekel! Csökkent?
navégre: Manual White Balance control
[ Szerkesztve ]
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Atyus
tag
A feltett videóban nincs élesítés, de a felvételnél használtak slider-eket és más kameramozgatókat is(pl.quadrokopter).
Lehet, hogy a kép dinamikatartományán húztak egy kicst, de lehet, hogy nem, ezt a Youtube túltömörített képéből nem lehet már megállapítani, de az biztos, hogy szebb képe lett a 2-eséhez képes is.A programok csak algoritmusok, mint ahogy az emberi lények is csak vegyi anyagok halmazai.
-
Atyus
tag
Remélhetőleg a Shutter-e jobb lesz, mint a 2-es, mert az is elég gázos.
A nyomógombjai meg egyenesen használhatatlanok, még jó hogy a wi-fi egységről jobban lehet vezérelni(ha sikerül jól összelőni)
A képe viszont még szebb, mint a 2-esé, s a gyorsabb fényviszony változást is elég jól leköveti.
A 4K ezzel a frame rate-el parasztvakítás, mert videohoz pont nem lehet használni, s ekkor már biztos előjön a GoPro1-es shutter feeling is.
Az árért cserébe viszont elég sokmindent kapunk, egyértelműen megéri, főleg mert a Full HD-t tudja végre 50,60 pfs-el is!
A látószögeire én is kíváncsi lennék..A programok csak algoritmusok, mint ahogy az emberi lények is csak vegyi anyagok halmazai.
-
Tigerclaw
nagyúr
Az objekív látószögéről van infó?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
.mf
veterán
Mivel 30%-kal kisebb, ezért nem.
Nem rossz. A fehér képességei is elegendőek lennének nekem (720p60 vagy 720p30), de a fekete jobb teljesítménye gyengébb fénynél plusz a távvezérlő is elég csábítóan hangzik, csak mire ideér, már 100k felett.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
-
MODERÁTOR
most találtam meg ezt a hírt, hozzá kapcsolódna a promo videó...
Shut up, and take my money!
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
bteebi
veterán
Nem is rosszak, és az áruk se vészes. A 848×480 @240 fps egész szimpatikus. Mondjuk az nekem még szimpibb lenne, ha kicsit kisebb felbontáson, pl. 640×360-on tudna 480, vagy legalábbis nagyságrendileg 350-500 fps-t. Lassított felvételekre persze már a 240 fps se rossz.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Tehát a "A kamerákért 400 (fekete), 300 (ezüst), illetve 200 (fehér) dollárt" kell fizetni
Zölddel nem is lehet[ Szerkesztve ]
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Chrys_
addikt
A link a hero 3 honlapjához lemaradt.
-
Stauffenberg
nagyúr
Végre egy gyártó ami nem csak apró picike fejlesztéseket lép meg, hanem tényleg megéri váltani egy új modellre. Nagyon tetszik a Black Edition! De a többi sem rossz, igazán pénztárca barát megoldások.
-
sityak
tag
remélem a régi tokkal nem kompatibilis
http://legipanorama.hu
-
Geller72
veterán
Az 1080/50i az igazából mit takar? Saját gép opciói közt szemezgetve..
-
Integra
titán
a szövegben megint nem láttam 1080p felbontást 60fps-sel.
erre specifikációknál ez áll: "1980 x 1080 @ 60, 48, 30, 24 fps"
nem 1920? és akkor most mégis tud 60 fps-t? mivan?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest