- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Androidos fejegységek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Léghűtés topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Mini-ITX
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
traz75
tag
Csak egy példát hoztam fel, ami hirtelen az eszembe jutott. Írhattam volna Witcher 2-t is, vagy Deus ex : HR-t is.
Ettől függetlenül annyira nem érzem alma-körtének a dolgot, hiszen mind a kettő akció-rpg, sőt, a bemutatott gameplay alapján tulajdonképpen nincs olyan sok különbség... Még ha teljesen más is a körítés. A Witcher széria sem azért volt olyan király mert olyan szép volt, hanem mert érdekes, hangulatos volt jó sztorival - és még az irányítást sem qrták el nagyon (pedig igyekeztek azért).
A Life is strange eddig kimaradt az életemből, most belenéztem 1-2 gameplay videóba. Na az így elsőre pillantásra is must have kategória, egy pillanat alatt érezhető volt az atmoszférája és az egyedisége - tuti be fogom szerezni. Itt viszont ezt egyáltalán nem éreztem... mindössze ennyit írtam.
hombre[EU] : Ami a lehetőségeket illeti : amíg az árcédulán A és B termék esetében kb ugyanaz az összeg szerepel miközben az átlagvevőnek kb kilóg a segge a gatyájából, nem sok embert fog meghatni hogy melyik termék milyen körülmények között készült.
-
traz75
tag
Hát lehet hogy velem van a baj, de nekem így elsőre elég gyengének tűnik. Tipikus B kategóriás konzolos kinézet, mozgás, gamepadre optimalizált (?) irányítás... Egy Witcher 3 után nem igazán tűnik "versenyképesnek", pedig az ugye egy 2015-16os progi. Persze ettől még lehet hogy egy jó játék lesz, de nem igazán érzek rá bármiféle késztetést hogy nekem ez kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mobilinternet
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Androidos fejegységek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest