- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Philips LCD és LED TV-k
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Teljesen más kategória, alma-körte, nem egy kategória és stílus a kettő. Ráadásul Witcher 3 hoz nem sok játék van ami azzal feléra saját kategóriájában.
LIfe is Strange után szerintem nem kell többet mondanom mennyire várós, számomra az egy baromi jó játék volt, imádtam minden percét, a hangulatot és az atmoszférát, a minőségi magyarításról ne is beszéljünk. -
-
atainprison
senior tag
Azt azért figyelembe kellene szerintem venni, hogy ez nem egy AAA játék. Tehát jóval kevesebb pénzből készült mint pl. a Witcher 3. A websorozatot végignézve, ez egy nagyon egyedi játék lesz (legalábbis ha nem kamuztak végig, ahogy pl. a No Man' Sky-nál). Szóval szerintem a történet és a hozzá kapcsolódó játékmenet lehet nagyon érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Iqos cigaretta
- Milyen routert?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- PlayStation 5 teljes karbantartása, pasztázással folyékony fémmel 1 órán belül!!
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- Playstation 5 játékok
- Xbox Series X 1TB - 1 hónap garancia - konzol beszámítás ok! -
- Nintendo Switch konzolok garanciával + kiegészítők - konzol beszámítás ok ! - FRISSíTVE 08.24.
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest