Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• traz75

tag

válasz b. #9 üzenetére

Csak egy példát hoztam fel, ami hirtelen az eszembe jutott. Írhattam volna Witcher 2-t is, vagy Deus ex : HR-t is. :)
    Ettől függetlenül annyira nem érzem alma-körtének a dolgot, hiszen mind a kettő akció-rpg, sőt, a bemutatott gameplay alapján tulajdonképpen nincs olyan sok különbség... Még ha teljesen más is a körítés. A Witcher széria sem azért volt olyan király mert olyan szép volt, hanem mert érdekes, hangulatos volt jó sztorival - és még az irányítást sem qrták el nagyon (pedig igyekeztek azért :D).

A Life is strange eddig kimaradt az életemből, most belenéztem 1-2 gameplay videóba. Na az így elsőre pillantásra is must have kategória, egy pillanat alatt érezhető volt az atmoszférája és az egyedisége - tuti be fogom szerezni. Itt viszont ezt egyáltalán nem éreztem... mindössze ennyit írtam.

hombre[EU] : Ami a lehetőségeket illeti : amíg az árcédulán A és B termék esetében kb ugyanaz az összeg szerepel miközben az átlagvevőnek kb kilóg a segge a gatyájából, nem sok embert fog meghatni hogy melyik termék milyen körülmények között készült. :)

Új hozzászólás Aktív témák