- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Plazma TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
Legalább az eredeti japán színészeket meghagyták. Ez azért nekem pozitívum, de ez a grafika és animáció tényleg eléggé baltával faragott és fapados, de még így is szebb, mint az eddigiek. Az mondjuk stream-ben vicces és jópofa volt, amikor a Kiritót és az Asunát megszemélyesítő színészek játszottak a játékkal. Aranyos volt, ahogy "civakodtak" egymással a játékon belül és kívül.
oriic
Gondoltak a fiatalabb korosztályra is. Amúgyis nyugaton egy nő manapság nem lehet csak úgy meztelen és gonosz, mert az megalázó és most feminizmus van. -
Silεncε
őstag
Nem tisztelik az alapművet!!!!!444!!
Egyébként ahogy elnézem, a "mutogatni való" is kevesebb lett, meg igazából az összes animáció elég baltával faragottnak tűnik. Mindegy, egynek jó lesz
Én egy MMO-t várnék a SAO világában, sztem tök jó lenne... Csak az agymegsütést hagyják ki
-
TBT
addikt
Ide vele! Akarom Asunát + Quinellát most rögtön!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- Nagyon szép állapot!! Xiaomi Redmi 10 2022 64 GB - fehér
- BONTATLAN Steelseries termékek VERHETETLEN ÁRON!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest