Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
Legalább az eredeti japán színészeket meghagyták. Ez azért nekem pozitívum, de ez a grafika és animáció tényleg eléggé baltával faragott és fapados, de még így is szebb, mint az eddigiek. Az mondjuk stream-ben vicces és jópofa volt, amikor a Kiritót és az Asunát megszemélyesítő színészek játszottak a játékkal. Aranyos volt, ahogy "civakodtak" egymással a játékon belül és kívül.
oriic
Gondoltak a fiatalabb korosztályra is. Amúgyis nyugaton egy nő manapság nem lehet csak úgy meztelen és gonosz, mert az megalázó és most feminizmus van. -
Silεncε
őstag
Nem tisztelik az alapművet!!!!!444!!
Egyébként ahogy elnézem, a "mutogatni való" is kevesebb lett, meg igazából az összes animáció elég baltával faragottnak tűnik. Mindegy, egynek jó lesz
Én egy MMO-t várnék a SAO világában, sztem tök jó lenne... Csak az agymegsütést hagyják ki
-
TBT
addikt
Ide vele! Akarom Asunát + Quinellát most rögtön!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- Premier előzetesen a Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii
- iPhone topik
- Tesla topik
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest