Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Raspberry Pi
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Radeon RX 7700-as VGA-val gyarapította kínálatát az ASRock
- Mini-ITX
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
batman91
őstag
Itt van a tegnapi 25 perces fejlesztői gameplay: [link]
-
batman91
őstag
Nem tudom, de szerintem mi eltérő játékkal játszottunk. Szinte nem találkoztam komolyabb hibákkal. Amiket meg leírsz az már inkább csak kekeckedés. Társaid nem maradnak le, követnek mindhalálig. Soha nem várták a halált egy helyben állva, harcoltak az életükért. A zombik megkerülik a dolgokat, bemásznak ide-oda, követnek ész nélkül. De mégis mit vársz egy zombitól, autót vezessen? Más zombis játékokban sincs több eszük. Bírom minden zombis játéknál felhozzák hibának, hogy túl hülyék a zombik.
Ráadásul soha nem termelődnek újra a kifosztott házakba a cuccok. Ha egyszer kirámoltad azt, akkor úgy is marad. Valamire nagyon rosszul emlékszel. A ki-be lépkedés sem csinált ilyet. Így 200 óra környékén azért van némi fogalmam a dolgokról és elenyésző hibákba futottam csak bele, ami a többi játékban is ugyanígy előfordul.
szupermancs: Igen, megéri legalább egy próbát tenni vele, be tudja szippantani az embert a hangulata. Az új része pedig már a coop hiányát is megoldja majd a számodra, mivel lesz benne az is.
-
batman91
őstag
Ez baromi jó lesz! Alig várom már a megjelenését!
Új hozzászólás Aktív témák
- Garis Gamer Gép - ASUS B860M-A WiFI, Ultra 5 245KF, 32GB DDR5, RTX 5070, 1 TB M.2 SSD, 850W
- Nagyon szép állapot!! Dell Latitude 5480 i7-7820HQ 16GB 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Szép állapot!! Dell Latitude 5490 i3-7100U 8GB 512GB SSD
- Nagyon szép!! Dell Latitude 5490 i5-8350U 16GB 512GB SSD
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest