Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
Úgy alapvetően. Rendben hogy egy zombinak nincs sok értelme - bár egyes könyvekben, filmekben mégiscsak - de ha azt veszem alapul hogy egy autót nem tudnak megkerülni. Vagy a társam ha 10m-rel messzebb futok már nem talál meg, és annyi esze sincs hogy körül nézzen, csak áll egy helyben és ráadásul még meg is várja amíg megzabbantja egy zombi a kis agyacskáját...
A másik aminek örülnék. Ugyebár State of Decayben akkor is mennek a dolgok, ha nem vagy épp játékban, ez volt a különlegessége, tök poén volt meg minden. De nem egyszer fordult elő, hogy az adott házat már kilootoltam, erre oda megy keresgélni én meg mehetek megmenteni. Azt gondolná az ember hogy egy ilyen zárt közösségben folyik némi kommunikáció hogy hé te hülye én ott már voltam nincs már ott semmi...
Ezzel el is értünk oda hogy újra termelődnek a lootok, így minimális erőbefektetéssel és néhány ki-be jelentkezéssel újra lootolhatóvá válik az összes ház a bázis körül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MSI Vector GP78HX 17" QHD+ IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3060 , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- be quiet! Pure Rock 2 INGYEN FOXPOST
- iPhone 15 Plus 128GB Black 100% Akkumulátor
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest