- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az év végén érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
Akkor ha a benchmark is úgy gondolja, erre be fogok fizetni. Megjelenés előtt már évekkel követtem az egészet, minden active time reporton, meg eventen reménykedtem, hogy bejelentik végre a PC verziót. Hát kellett várni rá jóóópár hónapot, de jól elvoltam addig mással.
---
Néztem, hogy magyar játékbótok virtuális polcain már sorra megjelent a Royal Edition két konzolos változata, addig a hivatalos weboldalon is alátámasztott PC-s Steam kódos dobozos verzióról még semmi hír.
Nagyon remélem azért, hogy ide is eljön, és nem külföldről kell majd rendelgetni, mert az idő és pénz is lenne. Messze van még azért, van majd két hónapjuk, hogy azt is megjelenítsék a kínálatban. -
nonsen5e
veterán
Egyszerű ember vagyok.
Ha azt mondod, hogy hozza a sokak által szidott XIII trilógia színvonalát történetileg és játékmenetileg is, akkor szaladok a boltba venni.
Nekem azok is tetszettek (lásd avatar- izé, az már nem az), aztán PS-en meg Steamen is végigmentem rajtuk párszor. -
nonsen5e
veterán
Már mióta várom.
Örömteli, hogy lesz belőle benchmark is, ami Február 1-jén érkezik. Legalább crackelgetés nélkül is lesz lehetőségem megnézni, hogy hogy fut el a gépemen anélkül, hogy a Steam és köztem mozogna 2 naponta a 60 dollár oda-vissza. Kár, hogy nagyon nem divat mostanában játékokhoz demókat meg benchmarkokat kiadni.Ez meg azért kicsit nevetséges, miért jó, hogy kiadják ennyi platformra. A legmániákusabb rajongók sem fognak autó festékekért külön verziókat megvenni, amikor külön ki van emelve a leírásban, hogy "mod support".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest