Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
Akkor ha a benchmark is úgy gondolja, erre be fogok fizetni. Megjelenés előtt már évekkel követtem az egészet, minden active time reporton, meg eventen reménykedtem, hogy bejelentik végre a PC verziót. Hát kellett várni rá jóóópár hónapot, de jól elvoltam addig mással.
---
Néztem, hogy magyar játékbótok virtuális polcain már sorra megjelent a Royal Edition két konzolos változata, addig a hivatalos weboldalon is alátámasztott PC-s Steam kódos dobozos verzióról még semmi hír.
Nagyon remélem azért, hogy ide is eljön, és nem külföldről kell majd rendelgetni, mert az idő és pénz is lenne. Messze van még azért, van majd két hónapjuk, hogy azt is megjelenítsék a kínálatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Windows 10
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest