- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
Akkor ha a benchmark is úgy gondolja, erre be fogok fizetni. Megjelenés előtt már évekkel követtem az egészet, minden active time reporton, meg eventen reménykedtem, hogy bejelentik végre a PC verziót. Hát kellett várni rá jóóópár hónapot, de jól elvoltam addig mással.
---
Néztem, hogy magyar játékbótok virtuális polcain már sorra megjelent a Royal Edition két konzolos változata, addig a hivatalos weboldalon is alátámasztott PC-s Steam kódos dobozos verzióról még semmi hír.
Nagyon remélem azért, hogy ide is eljön, és nem külföldről kell majd rendelgetni, mert az idő és pénz is lenne. Messze van még azért, van majd két hónapjuk, hogy azt is megjelenítsék a kínálatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 10700/RTX3060/16Gb ram/256Gb SSD
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD IPS
- Új Zeblaze Stratos 4 okosóra eladó
- Új Blitzwolf Voyager 1 okosóra (BW-Voyager 1) eladó
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest