- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Androidos tablet topic
- E-book olvasók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Gregorius #12 üzenetére
Javíts ki, ha tévedek, mert nem ismerem mind őket, de ezek gondolom önmagukban egész történetek. Az "episodic content", ha már nem rémlik az eset, pedig a Valve pár évvel ezelőtti vesszőparipája volt, azaz kiadták a harmad játékot mint HL2Ep1, hogy a következő harmada majd a HL2Ep2, aztán az utolsó harmadra meg még azóta is várunk, x éve egy félbeszakadt történettel, "to be continued".
-
.mf
veterán
Igazad van, a történet címszóval utaltam rá, de annál többrétűbb dolog ez. Nem csak a csavaros, váratlan fordulatokat tartalmazó történet, a tragédia, hanem ahogy a karaktereket érinti, ahogy reagálnak rá, és a szinkronhangok is... Egyszerűen egy olyan játék, ami nagyon egyben van, a legtöbb területen kiváló, a maradék nagyobbik felében pedig egyenesen páratlan, s kategóriáját és korát is nézve kevés a gyenge pontja. Nagyon magas léc, amit azóta még semmi sem közelített meg. Számomra legalábbis.
-
.mf
veterán
válasz
BomiBoogie #4 üzenetére
A motor, meg a 3D... A TLJ szerintem még ma is elővehető (az eredeti Deux Ex akkoriban kimaradt, az utóbbi x évben y-szor futottam már neki, de bevallom, hogy a grafika, UI, menü, játszhatóság, szinkronhangok, hangok, stb. mindig elrettentettek, és fél-fél óráknál tovább nem vittem. Hiába tetszik leírás alapján a történet, a játékban sok koncepció... A Deus Ex HR viszont nagyon tetszett, a kedvencek közé tartozik). A TLJ erősségei szerintem az artwork, a történet, a karakterek, a karakter-fejlődés, a világok (és a világnak az olyan apró részletei, amitől igazán élőnek tűnnek), és valamelyest a feladványok (amiből viszont jópár túl nehéz, néhány egyenesen túlbonyolított és illogikus volt); a kvázi 2D-ság és statikus hátterek szerintem alig vettek el belőle. Jó történetet, karaktereket és feladványokat kevés erőforrással is össze lehet hozni, de az artwork 3D-ben... ettől félek én is, hogy ez egy kicsit nagy fa. Szerintem egy TLJ-hez méltó 3D-s látványvilághoz minimum egy moddolt, HD texture-pakkos Skyrim illene, és hát abban is hány fejlesztő és hány modder munkája van...
-
.mf
veterán
Ez az "episodic content" valahol már nagyon csúnyán elbukott, ahol azóta is várjuk a 3. részt, ha egyáltalán érkezik, mert az a cég mintha nem tudna háromig számolni
Kétlem, hogy az elsőnek akár a közelébe is érhetne. Sőt, hogy az elsőnek a korával és összes hibájával együtt is bármi a közelébe érhetne. De ettől még remélem, hogy valami korrekt sül ki belőle, és nem hoz szégyent az elődökre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo 3DS és DS topic
- Tesla topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest